2019. március 25., hétfő • Irén, Írisz

5+1 jel, hogy egy férfi többet akar tőled a barátságnál

Brauny , 2018. május 16.
Bár a férfiak gyakran egészen egyértelmű jelekkel közelednek a nők felé, azért sokan túl félénkek ahhoz, hogy nyíltabban kifejezzék érzéseiket, de rengeteg olyan nő is van, akik képtelenek értelmezni ezeket a nem ritkán csak nüansznyi megnyilvánulásokat. Ha te is szeretnél tisztán látni, ezáltal tudni akarod, hogy a kiszemelted mit akar tőled, akkor hadd adjunk neked néhány hasznos tanácsot ehhez.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


1. Gyakran keres téged!

Egész nap együtt vagytok a munkában, és még utána is folyamatosan hívogat vagy írogat? Netán külön dolgoztok, de egész álló nap a Messengert nyomja vagy SMS-eket küldözget neked? Ha gyakran már az idegeidre megy, akkor biztos lehetsz benne, hogy felkeltetted az érdeklődését, és talán nemcsak az egyszerű társaságodat keresi, hanem többet annál.

5+1 jel, hogy egy férfi többet akar tőled a barátságnál - 2. kép

2. Azok a szemezések!

Ha egy férfi többet akar nálad, mint barátság, akkor azt először a szemeiből olvashatod ki. A barátok nem keresik feltétlenül a szemkontaktust, de legalábbis nem kapják félre a tekintetüket, ha mélyen a szemükbe nézünk. Ha tehát vonzódik hozzánk, akkor folyamatosan a szemünkbe akar nézni, szinte égetően azt sugározni belénk, hogy kellünk neki.

3. Állandóan ölelget és puszilgat!

A férfiak és a nők közötti barátság gyakran jár együtt fizikai kontaktussal, azonban ha ez sokkal gyakoribb a találkozásokkor elcsattanó puszinál vagy ölelésnél, akkor ott több lesz a háttérben. Ha a srác túl gyakran ölelget, túl sokszor simogat vagy puszilgat, akkor az nyilván nem normális, és azt jelenti, hogy valamiféle vonzalom lóg a levegőben.

4. Mit mond a teste?

Természetesen ilyen esetben a testbeszéd figyelése is rendkívül fontos, hiszen nagyon árulkodó lehet ezen a téren a másik fél viselkedése. Ha túl sokszor van zavarban, ha kapkodja a tekintetét, elpirul, izzad, a haját vagy a kezeit birizgálja, akkor azt sugározza vele, hogy valamiért feszült a társaságodban, ami nem éppen a barátság jele.

5+1 jel, hogy egy férfi többet akar tőled a barátságnál - 3. kép

5. Ennyire nem is vagyunk szépek!

Minden nő imádja, ha bókolnak neki, azonban ha egy férfi túl sok bókol, akkor annak a hátterében már van valami. Egyrészt vélhetően az, hogy teljesen odáig van értünk, másrészt pedig az, hogy valamit el szeretne érni ezzel az egésszel. Például közelebb kerülni hozzánk.

+1. Egyértelmű jelek a beszélgetések során!

A beszélgetésekből rendre számtalan dolgot kiolvashatunk, ha egy férfi van a dologban, ezáltal ha egy barát áll veled szemben, ő garantáltan tiszteletben tartja majd az intim szférádat, ellenben ha egy pasi többet akar, akkor őt ez nem érdekli, és ezen a téren is közel akar kerülni hozzá. Elég egyértelmű lesz!
 
2 hozzászólás

Sandy • Messiás #2 • 11 hónapja, 3 napja

Nagyon jó cikk!

Cynthia • Überbrutál #1 • 11 hónapja, 4 napja

Könnyen fel lehet ismerni az ilyet. Főleg a mai világban. Sms, facebook stb.