7 °C
tiszta égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

5+1 helyszín, ahol neked is ki kell próbálnod a szexet

2016. szeptember 18.
5.8711
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
A szexuális élet változatossá tétele nem túl egyszerű feladat - különös tekintettel abban az esetben nem, ha párunkkal már több éve együtt vagyunk, és ismerjük minden egyes rezdülését. Amennyiben azonban mégis szeretnénk újat mutatni, illetve egy kicsit feldobni a szürke hétköznapokat, összeválogattunk 5+1 olyan helyszínt, ahol érdemes lenne kipróbálnotok a légyottot - már amennyiben valamelyik kimaradt volna még az életedből, legyen szó akár párkapcsolatról, akár egyszeri alkalomról.



5+1 helyszín, ahol neked is ki kell próbálnod a szexet - 2. kép

1. Munkahelyen

Ki ne álmodozott volna arról, hogy egyszer egy íróasztalon csinálja? Nyilván mindenki, így ha irodában dolgozol, túlórázol, és véletlenül a párod is ott van veled, el ne szalasszátok az alkalmat. Persze nem csak irodában lehet jót szexelni, bármelyik kis raktárépület, vagy egy gyár eldugott zegzuga is ideális lehet ehhez, így ha adott az alkalom, használd ki.

2. Szabadban

Akik kipróbálták már, azok úgy nyilatkoztak a természetben való szeretkezésről, mint a legnagyobb szabadságról, amit valaha is megtapasztaltak. Amennyiben te is szeretnéd átélni mindezt, keressetek egy olyan eldugott helyet, amely valóban a világ végén van, ahol garantáltan senki sem talál majd rátok, és adjátok át magatokat a természet csodájának.

3. Vízben

A vízben való szeretkezés a vízellenállás és a lassú mozgás miatt szintén egy egészen elképesztő, már-már tantrikus magasságokba emelkedő együttlétet eredményez. Persze ez nem jelenti azt, hogy zsúfoljátok be magatokat otthon a fürdőkádba, éppen ellenkezőleg, menjetek ki inkább egy forró nyári este a Balaton partra, menjetek be sötétedés után a vízbe, kerüljetek jó messzire a parttól, és próbáljátok ki, hogy milyen érzés a vízben az együttlét.

5+1 helyszín, ahol neked is ki kell próbálnod a szexet - 3. kép


4. Hotelszobában

Hogy mitől olyan különleges egy hotelszoba? Nagyon egyszerű: leginkább attól, hogy újszerű, és minden, ami új, az jótékony hatást gyakorol szexuális életünkre. Az ágy sajátossága, a kanapé, az ágy fölötti tükör és még napestig sorolhatnánk, hogy hány olyan dolog bukkanhat fel egy hotelszobában, ami beindíthatja a fantáziátokat.

5. Próbafülkében

A próbafülkében való szeretkezés különlegességét leginkább az adja, hogy több tekintetben is oda kell figyelnünk magunkra és a külvilágra is. Kétségtelenül izgalmas, hiszen nyilvános helyszínen vagyunk, de mégsem lát minket senki, optimális esetben nem is tud rólunk senki, és amennyiben valaki megpróbálja ránk nyitni a zárt ajtót, alighanem olyan magas még soha életünkben nem volt a vérnyomásunk korábban.

+1. Autóban

Az autóban való szeretkezést azért hagytuk a végére, mert bizonyára a legtöbben már kipróbálták, hiszen ez a legáltalánosabb helyszín a fiatalok körében. Ha neked mégis kimaradt volna, akkor pattanjatok be az autóba egy nyári estén, száguldjatok el oda, ahol a madár se jár, tegyétek szabaddá a hátsó ülést, és indulhat a móka.
3 hozzászólás

kpal

8 éve, 2 hónapja és 12 napja

Na már csak kell valaki akivel kilehet párat próbálni. röhögő smiley

válasz erre

Minoni

8 éve, 2 hónapja és 25 napja

A hotelszoba nem különösebben izgalmas szerintem, de lehet másnak igen.

válasz erre

mokus84

8 éve, 2 hónapja és 25 napja

Egy-kettő már megvolt röhögő smiley

válasz erre