2019. január 17., csütörtök • Antal, Antónia

5+1 furcsa szexuális szokás a nagyvilágból

Brauny , 2018. április 25.
Abba bizonyára többször is belegondoltunk már korábban, hogy milyen különböző kultúrájú emberek élnek a világon, azonban szinte biztosan eszünkbe sem jutott, hogy nemcsak a nyelvünk, a környezetünk vagy a mindennapjaink, hanem szexuális szokásaink is jelentős mértékben különbözhetnek egymástól. Hogy mennyire különös hagyományok alakultak ki a világ más részein, azzal legalább öt cikket meg tudnánk tölteni, így az alábbiakban csak a legkülönlegesebb szokásokat válogattuk ki.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


1. Kukkol az anyós!

Az egyik meglepőbb szexuális szokás alighanem Kolumbiából ered, ahol több településen is élő hagyomány a mai napig, hogy ha az anyós szeretné, akkor végignézheti a férj és a feleség első szexuális aktusát. Pontosabban ma már azt az aktust, amit felénk nászéjszakának neveznek. Természetesen a hagyomány lassan kiveszni látszik, de azért belegondolni is szörnyű, nem?

5+1 furcsa szexuális szokás a nagyvilágból - 2. kép

2. A szüzesség a törzsfőnöké!


Kongóban több olyan törzs él mind a mai napig, ahol a szexualitás nem annyira magánügy, mint felénk, ezáltal a törzsfőnöknek kötelessége például egy frissen elvett menyasszonynak elvenni a szüzességét. Ennek komoly tétje is van, hiszen amennyiben a törzsfőnök ezt nem tudja elvégezni, abban az esetben rögtön le kell váltani, és újat állítani a helyébe.

3. Amikor egy egész törzs részesül a jóból!

Szintén Afrikában, a kontinens középső részén meglepően sok olyan törzs létezik, akiknél a szexuális együttlét majdhogynem nemlétező fogalom. A higiénia teljes hiánya miatt ugyanis gyakoriak a nemi betegségek, és emiatt egy különös szokás alakult ki, miszerint az újdonsült menyasszonyt kifektetik a falu közepére, majd a törzs életerős férfi tagjai mind egy szálig szeretkeznek vele a férj kivételével. Ha egyikük sem halt bele, akkor a férj nyugodtan nyúlhat a menyasszonyhoz. A különös szokás hátterében az áll, hogy ezek a törzsek veszélynek, démonok lakta helynek tartják a vaginát, egyenesen félnek tőle.

4. Viagra a természettől!

Brazíliában egy helyi indián törzs, a tupinambák között volt elterjedt, hogy a férfiak az aktusok előtt képesek voltak órákon át az erdőt járni annak érdekében, hogy rátaláljanak egy olyan kígyófajra, amivel megmaratták a nemi szervüket, mely ettől nemcsak megduzzadt, hanem órákon át merev volt.

5+1 furcsa szexuális szokás a nagyvilágból - 3. kép

5. Együnk bogarakat!


Bolívia keleti részén évszázadokon át élt a hagyomány, hogy a törzsekben élő férfiak és nők minden szexuális együttlétet közös tisztogatással kezdtek, ami együtt járt a különféle rovarok felcsipegetésével és majszolásával. Ezeket arrafelé előszeretettel fogyasztották, mert abban reménykedtek, hogy hatásos afrodiziákumok.

+1. A sógor is megkaphat!

A komancs indiánoknál sokáig élt egy különleges szokás, miszerint ha terhes asszony rendelkezik lánytestvérrel, akkor annak kötelessége kielégíteni az állapotos nő férjét abban az esetben, ha emiatt vagy nem szeretkezhet párjával, vagy nem tudja kielégíteni kedvesét.
 
3 hozzászólás

krisztike • Überbrutál #3 • 8 hónapja, 3 hete és 6 napja

Ezekhez képest a középkori első éjszaka joga szinte semmi!

EszterSzabadkai • Megszállott #2 • 9 hónapja, 2 hete

Te jó ég de durvák!

mokus84 • Überbrutál #1 • 9 hónapja, 2 hete

Nagyon durva szokások ezek. Nem is gondolná az ember, hogy létezik ilyen.