2020. január 22., szerda • Vince, Artúr

5+1 dolog, amiért élvezheted a szingliséget

Brauny , 2019. július 24.
Egy párkapcsolat végét sokan hajlamosak tragikusan felfogni. Nyilván bizonyos körülmények között, ezáltal idősebb korban, gyerekek mellett, első- vagy nagy szerelmek esetén nem könnyű feldolgozni annak az elvesztését, aki fontos volt nekünk, azonban a szingliségnek is megannyi pozitív hozadéka van, amiért legalább átmenetileg érdemes kiélvezni ezt az állapotot. Mert megnyugodhatsz: szinglinek lenni csak egy állapot, hamarosan úgyis megváltoznak a dolgok! Hogy miért érdemes kihasználni ezt az időszakot?
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


1. Nem kell mindig perfektnek lenni!

Kócos vagy lenőtt a hajad? Nincs sminked? Nem trendi a ruhád? Szingliként ez a dolog senkit nem érdekel, vagyis nem kell mindig perfektül kinéznünk, elegendő csak szimplán jól érezni magunkat, mert ha nem akarjuk, akkor senkit sem kell levennünk a lábáról. Persze az érem másik oldala, hogy szingliként több időnk van szépítkezni, de ha esetleg nem úgy mennénk ki le a boltba, mintha most léptünk volna ki a szépségszalonból, nem dől össze a világ.

5+1 dolog, amiért élvezheted a szingliséget - 2. kép

2. Hasznosan töltheted az idődet!

A párkapcsolat csupa önfeláldozás, ami nyilván nem probléma, hiszen lesz egyszer eredménye, hovatovább kölcsönösen kapunk is valamit, ugyanakkor rengeteg olyan dologra nincs időnk, amit szívesen csinálnánk. Legyen az egy különös hobbi, vagy csak olyan hétköznapi dolog, mint az olvasás. Ha korábban nem volt időd rá, most itt a hasznos időtöltés ideje!

3. Keresd fel a barátokat!

Főként a kapcsolatok kezdetén gyakran előfordul, hogy az emberek feladják a barátokat a szerelemért, vagy ha nem is adják fel, legalább háttérbe szorítja őket. Amennyiben te is ebben a cipőben jártál korábban, és nem sértettél vérig senkit, akkor most itt az idő felkeresni őket. A régi barátnők majd segítenek leküzdeni a magányt, garantáltan gondoskodnak programokról, sőt akár új szerelemről is.

4. Kipróbálhatsz végre új dolgokat!

Ha úgy érzed, hogy a kapcsolatod után egy kicsit egy helyben toporogsz, akkor itt az ideje, hogy új irányt vegyen az életed. Ha mindig is kipróbáltad volna az extrém sportokat, ha mindig is elutaztál volna egy egzotikus országba, vagy volt egy hobbid, amit sose mertél elkezdeni, akkor most itt a remek alkalom, hiszen garantáltan senki sem szól majd bele a dolgaidba.

5+1 dolog, amiért élvezheted a szingliséget - 3. kép

5. Plusz egy kiló? Na és?

Párkapcsolatban élve - legalábbis kezdetben - rengeteg ember nagyon odafigyel magára, ezáltal az alakjára is. Szingliként azonban élvezd ki bátran, hogy nincs ilyen kényszer. Ha megtetszik egy süti, egy jó fagyi, netán valami kiadós étel, csak nyugodtan fogyaszd el. Hogy feljött egy kiló? Na és, most ki nézi? Senki! Majd lemegy, ha itt lesz az ideje!

+1. Ne akarj görcsösen párt találni!

A szingliség rengeteg embert megrémiszt, és sokaknak abból áll minden nap, hogy a párkeresésen stresszelnek. Mindenkiben a nagy Őt látják, végül azonban senkiből sem lesz az, mert görcsösen próbálkoznak. Legyél laza ezen a téren, ne erőlködj, ha jönni akar az igazi, akkor úgyis eljön majd.
 
1 hozzászólás

pilótakeksz • Messiás #1 • 6 hónapja, 1 hete és 5 napja

Őszintén szólva a pár pont szereti ha kicsit kócos vagyok reggelente. Nincs azzal semmi gond.