13 °C
kevés felhő
2024. április 19., péntek
Emma

5+1 biztos jel, hogy kezdesz beleszeretni valakibe!

2018. május 13.
6.0071
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Rengetegen vannak úgy, hogy még akkor sem ismerik fel a szerelmet, vagy akkor sem vallják be maguknak, ha gyengéd szálakkal kötődnek valakihez, amennyiben teljesen egyértelmű minden egyes jel. Ha nálad is lóg már valami a levegőben, de nem tudod hányadán álltok, akkor itt az idő, hogy felnyissuk a szemedet, ezáltal íme 5+1 biztos jel, melyek tapasztalásakor biztosan van valami kettőtök között.


1. Csak rá gondolsz!

Az egyik legnyilvánvalóbb dolog a szerelemben az, ha képtelen vagy kiverni az illetőt a fejedből. Csak rá gondolsz, a lehető leglehetetlenebb helyzetekben bambulsz el azért, mert éppen róla álmodozz. Ez bizony elég egyértelmű jele annak, hogy több van köztetek, mint egyszerű barátság vagy ismeretség, a kérdés csak az: vajon kölcsönös-e?

5+1 biztos jel, hogy kezdesz beleszeretni valakibe! - 2. kép

2. Mindenről ő jut az eszedbe!


Nem elég, ha mindig rá gondolsz, ha minden egyes dologról csak ő jut az eszedbe, akkor is nagy valószínűséggel már szerelembe estél. Egy könyv, amit ő olvasott, egy film, amit ő ajánlott, egy illat, ami hozzá kapcsolódik, egy étel, amit együtt ettetek, egy szófordulat, ami rá jellemző, ha mindig csak hozzá vezetnek a gondolataid, az nem véletlen.

3. Közös jövőt tervezel!

Amennyiben már alakul valami köztetek, de így vagy bizonytalan a dologban, akkor nagyszerű indikátor lehet az, ha közös jövőt tervezgetsz vele. Amennyiben ugyanis valakivel odáig jutsz, hogy el tudsz képzelni egy együttélést, akkor ott vélhetően valami több is van.

4. Elképzeled magatokat családként!

Ha nemcsak közös jövőt, hanem közös családot is el tudnál képzelni a kiszemelteddel, ezáltal látod magad előtt apaként vagy anyaként, ahogy egy közös kis fészekben töltitek a mindennapjaitokat, akkor az nem véletlen, hiszen az ember csak olyanokról fantáziál efféle dolgokat, akik ezt megérdemlik.

5+1 biztos jel, hogy kezdesz beleszeretni valakibe! - 3. kép

5. Leblokkolsz, ha meglátod!


Megáll az idő, ha megjelenik? Egyszerűen zavarba jössz, leblokkolsz és beszélni sem tudsz normálisan, ha ott van a közeledben? Ennek az oka nem más, minthogy megfelelési kényszer van benned, hogy valamit kivált belőled a jelenléte, valami fontos dolgot, valami érzelmet. Elég valószínű, hogy szerelmet!

+1. Már az ágyban is csak rá gondolsz!

Elég valószínű a teljes vonzalom kiszemelteddel, ha már akkor is csak rá tudsz gondolni. Legyen szó akár saját örömszerzésről, akár arról, ha valaki mással, esetleg éppen jelenlegi pároddal vagy együtt, de amennyiben szexuálisan is csak iránta érzel vonzalmat, akkor nincs miről beszélni, ott szerelem forrong a levegőben.
2 hozzászólás

bonita

6 éve, 5 hónapja és 11 napja

Egyből nem kezd el az ember közös jövőt tervezni valakivel, akkora már biztosan szereti az ember a másikat.

válasz erre

monyó

6 éve, 5 hónapja és 11 napja

Nyilván ha az ember rá gondol csak, akkor ott biztos van valami, de nem feltétlenül szerelem.

válasz erre