2020. január 22., szerda • Vince, Artúr

5+1 árulkodó jel, hogy a végéhez közeleg a kapcsolatotok

Brauny , 2019. június 02.
Aminek volt kezdete, annak vége is lesz egyszer. Így tartja a bölcs mondás, azonban az élet minden területén találunk olyan dolgot, aminél nem igazán akarjuk, hogy egyszer valamikor véget érjen. Nem akarjuk, hogy vége legyen a szabadságnak, a jó élményeknek, az utazásoknak, nem akarjuk, hogy egyszer el kelljen adni a kedvenc autónkat, hogy felnőjenek a gyerekek, de sokan nem akarják, hogy véget érjen a kapcsolatuk is. Pedig ennek is lesz eleje és vége, és egészen egyértelmű jelek utalnak rá, ha a végéhez közeledik a dolog. Hogy melyek ezek?
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


1. Nincs kommunikáció

Teljesen normális, ha egy kapcsolatban néhány év után már nem mindennaposak a mélyen szántó beszélgetések, azonban ez nem jelenti azt, hogy nincs szükség kommunikációra a későbbiekben. Sőt mi több, kifejezetten nagy problémát jelent, ha egy férfi és egy nő nem tudnak miről beszélgetni már, csak az időjárásról. Ha ez a kiégés bekövetkezett, a vége már itt van a kanyarban!

5+1 árulkodó jel, hogy a végéhez közeleg a kapcsolatotok - 2. kép

2. Nincs szex

Ha nincs kommunikáció, akkor az az esetek többségében a szexuális életen is megmutatkozik, vagyis az együttlétek száma lecsökken, esetleg teljesen kiveszik egy kapcsolatból. Ennek az oka valami jelentős probléma, amit nem lehet megbeszélni, valami gátlás, valami megmagyarázhatatlan dolog, a vonzalom hiánya egy kapcsolatban. Bár sokak szerint nem a szex a legfontosabb dolog, de ha nincs szex, nincs párkapcsolat sem, ez tény.

3. Nincs közös program

Különösen család mellett egészen normális, ha lecsökkennek a közös mozizások, vacsizások vagy kikapcsolódások, azonban ha teljesen kivesznek a kapcsolatból a közös programok, akkor az bizony azt jelenti, hogy valami súlyos gond és korlát van a háttérben. Hogy nem vágyunk a másik társaságára, hogy nem érdek az együtt töltött idő, pedig egy kapcsolat csak ebből építkezhet igazán.

4. Megváltoznak a szokások

Legalább az egyik félnél! Ez sok esetben a megcsalás egyik jele. Ha párunk hirtelen elkezdett törődni magával, frizurát váltott, megújította a ruhatárát, vagy elkezdte érdekelni valami olyan dolog, amitől régen a falra mászott, esetleg sokat késik otthonról, holott korábban órát lehetett állítani hozzá, akkor ott a háttérben valami nagyon nincs rendben. Olyannyira, hogy akár súlyos dolgokra is gondolhatunk!

5+1 árulkodó jel, hogy a végéhez közeleg a kapcsolatotok - 3. kép

5. Folyamatosan másba menekül

Azaz egyenesen kerül téged, de lehet, hogy közben ő ezt észre sem veszi! Hogy mire gondolunk? Jobb esetben csak a tévét nézi állandóan vagy a barátaival jár kocsmába, rosszabb esetben állandóan a közösségi oldalakat bújja, idegenekkel beszélget a különféle applikációkban. Mi ez, ha nem az, hogy ő már menekülne ebből a kapcsolatból?

+1. Hirtelen elveszik a figyelmesség

Ha a fentiek közül még egyik sem jellemző kapcsolatunkra, akkor nagy veszély még nem fenyeget minket, de így is érdemes odafigyelni az apró jelekre. Ilyen többek között, hogy a korábbi figyelmesség teljesen kiveszik a kapcsolatból. Nincsenek puszik, ölelgetések, kedves szavak, az egész csak egyfajta rutinná válik, ami sosem jelent jót a jövőre nézve.
 
1 hozzászólás

Lili • Messiás #1 • 8 hónapja, 1 hete és 2 napja

Az hogy nincs szex az más miatt is lehet, nem feltétlenül a szakítás jele.