12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

4+1 dolog, amit biztosan nem tudtál a szexről!

2014. november 22.
2.7111
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha ide tévedtél, bizonyára te sem azok közé tartozol, akik csak élvezik a szexet, hanem gyakran elgondolkozol bizonyos dolgok hátterén és mikéntjén, így például azon, hogy miért éppen G-pontnak nevezzük a G-pontot, vagy mennyi spermiumot képes termelni egy átlagos férfi. Alábbi cikkünkkel részben elrugaszkodunk egy kicsit a komolyság talajáról, és olyan dolgokat osztunk meg veled a szexről, amit eddig még garantáltan nem tudtál!



4+1 dolog, amit biztosan nem tudtál a szexről! - 2. kép

1. G-pont, de miért pont G-pont?

Minden férfi álma, hogy megtalálja párján azt a bizonyos G-pontot, aminek elnevezése nem egy testrész rövidítését takarja, éppen ellenkezőleg, egy német származású ausztrál tudós, Ernst Grafenberg nevéhez köthető. Hogy miért pont hozzá? Mert ő volt az első ember, aki felfedezte, hogy a vaginán belül van egy olyan pont, ami az orgazmus során kiemelkedően fontos szerepet játszik, és érzékenyebb, mint bármi más. Érdekesség, hogy olasz tudósok szerint ez a G-pont nem is létezik, pontosabban létezik, de inkább egy nagyobb területről van szó.

2. Az IKEA-ágy és a gyerekcsinálás. Van összefüggés!

Ma már minden otthonban megtalálhatók a svéd IKEA által hamar és gyorsan összeszerelhető bútorok, amelyek minőségéről megoszlanak a vélemények, azonban egy tény így is elvitathatatlan. Ez pedig nem más, minthogy a gyártó szerint annyi ágyat adtak el az elmúlt években, hogy ma már minden tizedik gyermek IKEA-ágyban fogan meg.

3. Egy férfi az egész világot képes lenne megtermékenyíteni!

Igen, ez korántsem képtelenség kedves hölgyeim, egy átlagos és egészséges férfi mindössze 14 nap leforgása alatt annyi spermiumot képes termelni, hogy az elegendő lenne a Föld teljes női lakosságának teherbe ejtéséhez. Ha tehát egyetlen férfi maradna a világon, az is éppen elegendő lenne ahhoz, hogy ne haljon ki az emberiség. Megnyugtató, nem igaz?

4+1 dolog, amit biztosan nem tudtál a szexről! - 3. kép


4. A ducik jobbak az ágyban!

Egy érdekes kutatás rávilágított arra, hogy a duci férfiak nem csak sokkal humorosabbak, mint normális testsúlyú társaik, hanem ezen felül még az ágyban is sokkal jobbak, de legalábbis jobban bírják a szexet. A felmérés szerint míg a vékonyabb vagy átlagos testalkatúak átlagosan 1,8 perc alatt jutnak el a csúcsra, addig a ducibbaknak 7,3 percre van szükségük, ami a kutatások szerint éppen elegendő ahhoz, hogy egy átlagos nőt eljuttassanak a csúcsra.

+1. Meghalhatunk szex nélkül?

Noha nem vagyunk vadászgörények, de a tudomány bebizonyította, hogy amennyiben a nőstény vadászgörények a párzási szezonban, de legalább egy évben egyszer nem közösülnek hím vadászgörényekkel, akkor abba belehalnak. A miértekre nincs magyarázat, de kutatók most azt vizsgálják, hogy vajon az ember esetében kiválthat-e valamilyen negatív vagy heves reakciót, ha egy évig nem szeretkeznek. A kérdés, hogy ki vállalja be, hogy addig nem bújuk ágyba senkivel?
5 hozzászólás

vancsa

10 éve, 1 hónapja és 20 napja

a duci tény meglepett...

válasz erre

Kicsi

10 éve, 1 hónapja és 25 napja

kpal írta:
Ez érdekes mosolygó smiley Én se vagyok vékony mosolygó smiley
A külső nem minden..Sőt! Akinek ilyen szövege van mint Neked,tuti befutó a csajoknál! nyelvnyújtó smiley

válasz erre

Hampster

10 éve, 1 hónapja és 25 napja

Hát igen, a duci emberek tudják mi fán terem! röhögő smiley Ezért nem értem a csajokat miért akarnak mindig valami kigyúrt fszit maguknak.

válasz erre

Linda

10 éve, 1 hónapja és 25 napja

Hát ez nagyon jó cikk volt! röhögő smiley Még páromnak is felolvastam őket, neki is tetszett. Érdekes és humoros tények.

válasz erre

kpal

10 éve, 1 hónapja és 25 napja

Ez érdekes mosolygó smiley Én se vagyok vékony mosolygó smiley

válasz erre