8 ℃Esik
2017. november 19., vasárnap • Erzsébet

Vodka és energiaital a grillkolbászban? Az írek megcsinálták!

Brauny , 2017. augusztus 11.
Elképesztően őrült ötlettel állt elő az idei grillszezonra egy Írországban működő hentesüzlet, akik úgy döntöttek, hogy idén a szokványos ízek mellett valami igazi különlegességgel szeretnék megörvendeztetni vásárlóikat.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A Maguire Meats ennek megfelelően álmodott egy merészet, és megalkották a vodkával és energiaitallal feldobott grillkolbászt, aminek a titka nem az, hogy a kolbi mellé kapunk italt is, hanem hogy a húst a feldolgozás előtt vodkában és energiaitalban pácolják.

A húsbolt szerint bár az ötlet még saját kollégáik egy részét is alaposan megosztotta, azonban az embereknek nagyon tetszik az ötlet, és sikerként könyvelték el a dolgot, sőt mi több, bejelentették, hogy van még néhány ötlet a tarsolyukban a jövőre nézve.

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!