10 °Ctiszta égbolt
2021. január 23., szombat • Zelma, Rajmund

Virtuális kiállításon nézheted meg a jövő okosotthonait

Brauny , 2021. január 13.
A minap elrajtolt Las Vegas-ban a CES 2021 kiállítás, mely a járványhelyzet miatt főként digitális megoldásokkal kecsegtet nekünk, de a P&G így is gondoskodott róla, hogy az embereknek lehetőségük nyíljon otthonuk kényelméből is részt venni egy virtuális sétán.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Ennek megfelelően IDE kattintva mi is csatlakozhatunk az előadásokhoz, és csütörtökig bezárólag minden egyes nap 12 órától csatlakozhatunk a virtuális kiállításhoz, hogy otthonról ismerhetjük meg a P&G újdonságait, mindemellett pedig a jövő okosotthonait.

Érdemes követni az eseményeket, hiszen a P&G idén rengeteg izgalmas technológiai újdonságot bemutat a rajongóknak, így hétköznapi használati termékekről, fejlesztésekről, valamint egy teljesen egyedülálló globális kezdeményezésről is.

Ez lesz az 50-Liter Home Coalition, melynek a lényege a vízspórolás bevezetése az otthonokba, hiszen a vízhiány a jövőben egyre nagyobb problémát okoz majd az emberiség történetében, az okosotthonos technológiákkal azonban rengeteget tehetünk azért, hogy ez elkerülhető legyen.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!

ezek a cikkek is érdekelhetnek

Nincsenek még hasonló cikkek.