6 °C
borús égbolt
2024. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

Villanyoszlop állt a fenekébe, mert az autóban mobilozott

2014. szeptember 04.
2.1101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Megdöbbentő, és talán példa nélküli eset történt egy brit asszonnyal, aki bebizonyította, hogy nem csak mások testi épsége miatt nem szabad mobilozni az autóban, hiszen a figyelmetlenségből kifolyólag könnyen a fenekünkbe állhat egy egész villanyoszlop is.

A 40 éves Christina Jahnz éppen a munkába tartott, amikor vezetés közben rápillantott telefonjára, hogy megnézzen egy frissen érkezett SMS-t.

Az asszony a Mirror munkatársainak tett nyilatkozatában arról beszélt, hogy mindössze pár másodpercre vette le a szemét az útról, de máris megtörtént a baj, ezáltal belerohant egy az út szélén álló oszlopba.

A baleset következtében a becsapódás olyan szerencsétlen volt, hogy a faoszlop kettétört, átszakította az autó szélvédőjét, és egyenesen beleállt Christina combjába és fenekébe. A mentők és a tűzöltők a helyszínen nem is tudták kiszabadítani, így az oszlop egy darabkájával együtt szállították kórházba, és ott szabadították meg szenvedésétől egy többórás operáció során.

Az orvosok szerint még hosszú hetekig is eltarthat majd, hogy a nő újra képes legyen járni, aki az újságíróknak elmondta, hogy esete jól példázza, hogy miért nem szabad vezetés közben telefonálni. Sőt mi több, szerencsésnek vallja magát, hiszen amennyiben az oszlop egy kicsit más szögben csapódik az autóba, könnyedén a fejét találhatja el.