12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Végre: Itt a törhetetlen napszemüvegek kora!

2014. július 28.
1.7621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Hányan találkoztunk már azzal a problémával, hogy bár sok-sok ezer forintot kidobtunk egy napszemüvegre, az mégis néhány nap múlva szőrén-szálán eltűnt, vagy ami még rosszabb: egyszerűen eltörött.

Sokan azzal próbálták kivédeni ezt a problémát, hogy drága modellek helyett inkább a pár száz forintos szemüvegeket részesítették előnyben, azonban ennek immáron vége, lévén egy olasz cég piacra dobta az első, elérhető áron beszerezhető és egyben törhetetlen napszemüveget.

Az új termék lényege, hogy nyugodtan ráülhetünk, ledobhatjuk, de akár még direkt hajtogathatjuk is, semmi baja sem lesz, hiszen egy különleges gumiötvözetből készült kerettel rendelkezik, de lencséje is egy speciális strapabíró anyagból van, aminek köszönhetően szinte csak egy úthenger tud végezni vele.

A napszemüveg legkorábban jövőre válhat elérhetővé hazánkban, ami nem is feltétlenül baj, egyelőre ugyanis még csak retro-stílusban érhető el, ami garantáltan nem áll jól és nem is tetszhet mindenkinek, de a színpaletta sem túl széles még, azonban ami késik, az nem múlik...