2018. április 26., csütörtök • Ervin

Véget ért a suli, irány a Generali Gyerek Sziget!

Mariann , 2017. június 15.
Ennek a tanévnek is vége, így már a hétvégi házi feladatok helyett, önfeledten élvezhetik a gyerekek a Generali Gyerek Sziget programjait. A rengeteg program között izgalmas koncertek is várják majd a kicsiket június 17-én és 18-án is.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Az ország legnagyobb ingyenes gyerekrendezvénye ezen a hétvégén is megnyitja kapuit, ahol önfeledten élvezhetik a nyári szünetet a kicsik. A Minimax Fesztivál keretén belül érkezik az Apacuka együttes, melynek interaktív, játékos, táncos koncertjein mindig változatos stílusú, kizárólag élőben előadott dalok hallhatóak. Fellép még a kicsik kedvence, a Kicsi Gesztenye Klub, az egyéni ízléssel és hangszereléssel a MintaPinty zenekar, Bíró Eszter és az Alma együttes is.

A vasárnapot a Kiskalász indítja Itt van a nyár! c. koncertjével, őt Kamilla Bohóc, majd a Batyu Színház követi a színpadon, végezetül A Gőgös Gúnár Gedeon verseit hallhatjuk megzenésítve a Veronaki zenekar előadásában. Idén először lesz Retro Videojáték sátor, ahol a felnőttek is visszamehetnek az időben.

A Kézműves Palotában agyagozás, Gépszobor Műhely és csuhézás foglalja majd le a kicsiket. A Generali Sportparkban ezúttal a középkori harcművészettel lehet megismerkedni, lesznek bemutatók és edzések és megismerhetjük a harceszközöket is, a Karamella Poronty Cirkusz Artista Tanodájában pedig a Rippel Akakdémia vendégeskedik. A Gyerek Paradicsomban ez a hétvége az újrahasznosításról szól, és utoljára lesz Kutyajátszótér a rendezvényen.

Az állandó programok között található: Kukutyin falu, aminek főterén rengeteg játékkal várják a kisebbeket. A Kerek Perec Gasztronómiai Játszótéren egy pincér, egy séf és egy cukrász mindenapjaiba leshetnek majd be a lurkók, de aki ügyesedni akar zsonglőrködhet a két nap alatt, a Cirkusztanodában pedig bohóckodhat, a Bohóc Lakásban pedig egy valódi bohócnál vendégeskedhet.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!