13 °C
kevés felhő
2024. április 19., péntek
Emma

Véget ért a 26. Telekom VOLT Fesztivál

2018. július 01.
14.4161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Az elmúlt néhány napban ismét megszállták a fesztiválozók Sopron városát és környékét, ahol megrendezésre került az immáron 26.

VOLT fesztivál. Az ötnapos rendezvényen 152 000-en buliztak olyan világsztárokkal, mint például a Depeche Mode, a Limp Bizkit vagy éppen az Iron Maiden.

A korábbi évekhez képest jóval többen váltottak napijegyet az idei eseményen, melynek köszönhetően a csütörtöki nap teltházas volt, ezen a napon lépett fel az Iron Maiden is. Kollégáink rengeteg rajongóval találkoztak ezen a napon, akiket még a rossz idő sem tántorított el. A nyitónapon a Depeche Mode koncerten is majdnem teltházon üzemelt a fesztivál, pedig itt is nagyon rossz idő volt.

Véget ért a 26. Telekom VOLT Fesztivál - 2. kép


Fülöp Zoltán, a VOLT egyik alapítója elmondta:

Majd' 500 programnak adott otthont idén is a VOLT. A széles kínálat mellett említésre méltó, hogy idéntől a VOLT minden évben felvállal egy fontos üzenetet, idén az autizmus ügyére fókuszáltunk. Összesen 30.000 vendégünk vette át a színes VOLT-szalagot, ezzel támogatva az Út a Mosolyért Alapítványt.

Sopron belvárosában, a Széchenyi téren felavatták a tavalyi VOLTos koncertje után pár héttel elhunyt Chester Bennington és a Linkin Park székét, a Csillagok Városa pedig idén a Depeche Mode székével gazdagodott.

Fesztivál szezon ezzel nem áll meg, jövőhéten már Zamárdiban indul a Balaton Sound, ahol ismét rengeteg világsztár látogat el hazánkba és több száz fesztiválozó élvezheti a Balaton legjobb zenei fesztiválját.