7 °C
tiszta égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Van, aki már most az idei karácsonyra vásárol!

2014. január 14.
1.9381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Egy egészen elképesztő felmérést hozott nyilvánosságra a Daily Mail magazin, akik egy brit kérdőíves felmérésből megtudták, hogy bár nagyon sokan még ki sem heverték a tavalyi karácsonyt, de vannak, akik már most megkezdték a felkészülést az idei ünnepekre.

A kutatásból az derült ki, hogy a megkérdezettek közül minden ötvenedik ember már januárban beszerzi az összes ajándékot karácsonyra, de a válaszadók közel 30 százaléka is úgy nyilatkozott, hogy legalább néhány ajándékot már beszerez az ünnepekre.

A kutatók szerint ezzel a húzással akár több tízezer forintot is megtakaríthatunk magunknak, hiszen jellemzően karácsony után, avagy januárban vannak a legjobb leárazások, így ekkor sokkal olcsóbban tudunk hozzájutni szinte bármilyen ajándékhoz.

Amennyiben belegondolunk, a különös szokásnak valóban van értelme, legalábbis abban az esetben, ha időtálló ajándékokról van szó, így ugyanis nem csak olcsóbban juthatunk hozzá már idő előtt a karácsonyi ajándékokhoz, hanem mindemellett még az ünnepek előtti stressztől is megszabadulhatunk.