8 °C
borús égbolt
2024. április 20., szombat
Tivadar

Valóra váltotta álmát, de belehalt a nagymama

2014. május 28.
1.9961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
A 79 éves Shirley Baldry egész életében arról álmodozott, hogy egyszer eljuthasson a Brazília és Argentína egyik természetes határát képviselő Iguazu-vízeséshez, ami nagymamakorára sikerült is neki, ám a Daily Mail munkatársai szerint óriási árat kellett fizetnie ezért az asszonynak.

Shirley lányával jutott el a híres vízeséshez, ám a látványt sajnos nem tudta túl sokáig élvezni, a víztől csúszóssá vált járdán ugyanis a nagymama elesett, és eltörte karját.

Természetesen ez önmagában még nem okozta volna az asszony halálát!

A végtagtörés miatt ugyanis a nagyit azonnal kórházba szállították, ám a nagy izgalmak és a baleset hatására olyan sokkhatás érte, amitől szívinfarktust kapott, és hiába voltak körülötte orvosok, sajnos ők sem tudták megmenteni életét.

A helyszíni boncolás során a kórház kimutatta, hogy a 79 éves asszony szervezete és szíve olyan rossz állapotban volt, hogy szinte bármelyik pillanatban szívinfarktust kaphatott volna, amin Shirley háziorvosa csodálkozott a legjobban, ő ugyanis tökéletes egészségi állapotban engedte el nyaralni páciensét, aki elmondása szerint rendszeresen mozgott és étkezésére is nagy gondot fordított.