14 °C
közepes eső
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Utolsó pénzét egy bajba jutott nőnek adta egy hajléktalan, hamarosan új életet kezdhet

2017. november 28.
23.2921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Elképesztő eset történt Kate McClure-ral, a pennsylvaniai nő ugyanis néhány nappal ezelőtt bajba került, amikor egy külvárosi részen kifogyott a benzin az autójából.

Kétségbeesetten egy az úton kóborló hajléktalantól kért segítséget, akit vélhetően az égiek küldtek hozzá.

Johnny Bobbitt, akiről kiderült, hogy korábban a haditengerészetnél szolgált, ugyanis azt mondta neki, hogy üljön vissza a kocsijába és zárkózzon be, mert ez egy rossz környék, ő majd elmegy a közeli kútra benzinért.

Utolsó pénzét egy bajba jutott nőnek adta egy hajléktalan, hamarosan új életet kezdhet - 2. kép

A férfi valóban így is tett, és mint kiderült, az utolsó 20 dollárját költötte el üzemanyagra, és bár Kate-nél nem volt pénz, a következő napokban folyamatosan látogatta a férfit, hogy ételt, italt és meleg ruhát vigyen neki, majd rádöbbent, hogy Johnny tényleg nem a saját hibájából került utcára, így elhatározásra jutott.

Utolsó pénzét egy bajba jutott nőnek adta egy hajléktalan, hamarosan új életet kezdhet - 3. kép

Ennek részeként elindított egy GoFundMe oldalt, ahol bárki tud adományt adni Johnny-nak. A cél az volt, hogy 10 ezer dollár összejöjjön, de jelenleg már 384 ezernél tart a számláló, vagyis mintegy 100 millió forintot sikerült összedobni a hajléktalannak, aki ebből az összegből végre teljesen új életet kezdhet, lakást vásárolhat, munkát találhat és családot alapíthat.