18 °C
borús égbolt
2024. március 29., péntek
Auguszta

Utcára dobták a cicát, mert kancsal volt

2014. március 14.
2.2781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Különös kegyetlenségről adott hírt nemrégiben a The Sun magazin, akik már-már állatkínzásnak tekintették azt az esetet, amikor egy család csak azért dobott utcára egy tündéri kiscicát, mert az egy kicsit más volt, mint a többiek.

A rendkívül barátságos állatnak ugyanis volt egy kis testi fogyatékossága, mégpedig az, hogy kancsal volt, de nagy szerencséjére nem kellett az utcán elpusztulnia, egy befogadó állatbarát családnak köszönhetően ugyanis a kis Jarvist megmentették.

Daria Kelly, avagy a cica új gazdája először csak ideiglenesen fogadta be a négy hetesen vélhetően kancsalsága miatt utcára került macskakölyköt - aki enélkül elpusztult volna -, de annyira megkedvelte a kis szőrmókot, hogy végül otthont adott Jarvisnak, aki állítása szerint mókás nézésével mindig fel tudja vidítani.

Kelly elmondása alapján egy nagyon barátságos és játékos cicáról beszélhetünk, akit szerencsére nem ért trauma azért, mert fogyatékossága miatt utcára került, és ez majdnem az életébe is került, hiszen nem csak lesoványodott, hanem beteg is lett, miután újszülött cicaként az utcán végezte.