13 °C
borús égbolt
2024. április 20., szombat
Tivadar

Űrlénnyé operáltatta magát egy dél-koreai nő

2014. január 30.
3.4471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Dél-Korea a plasztikai műtétek szempontjából nem csak az egyik legfelkapottabb régió, hanem az a vidék is, ahol szó szerint megdöbbentő beavatkozásokat hajtanak végre az embereken az orvosok.

Így történhetett meg, hogy az egyik ottani műsorvezetőnő szó szerint űrlénnyé operáltatta magát.

A dél-koreai közszolgálati televízió egyik legismertebb arcát a nézők eddig természetes bájáról ismerték, de a fiatal lány minden áron szív alakú arcformára vágyott, és emiatt kés alá is feküdt. Az eljárást követően azonban - bár ő elégedett a végeredménnyel - a korábbi egzotikus báj helyett inkább egy űrlény néz vissza ránk a képekről.

A Daily Mail által nyilvánosságra hozott eset szó szerint megdöbbentette a világot, hiszen a fiatal lány visszafordíthatatlan beavatkozásnak vetette alá magát, így nem csak sajátos arcformát kért, hanem orrát is kiigazította, és az ázsiai manga-divat alapján szemét is kitágíttatta, ám a végeredmény híreink szerint egyedül a lány szerint volt sikeres.

Dél-Koerában egyébiránt a legmagasabb a plasztikai műtétek száma, így minden 77. ember átesett már az országban valamilyen szépészeti beavatkozáson, amelyek között gyakran egészen megdöbbentő esetekkel is találkozunk, a legtöbben ugyanis egy ismert mesehős, vagy manga-figura ábrázatára szeretnének hasonlítani, amitől egyre több ember él eltorzult, nem evilági ábrázattal.

Ilyen volt:

Űrlénnyé operáltatta magát egy dél-koreai nő - 2. kép


Ilyen lett:

Űrlénnyé operáltatta magát egy dél-koreai nő - 3. kép