Újjászületett a margitszigeti Platán Étterem

Mariann , 2019. május 15.
Lassan a végéhez közeledik az a közel 3 milliárd forintos felújítás, melynek keretében felújították a Margitszigeten található Danubius szálloda szobáit, a lobbyt, a konferencia termeket, a spa részleget és most végre a Platán Étterem is teljesen megújult.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Az elmúlt három év a felújításról szólt a Margitszigeti Thermal hotel számára. Először a vendégszobák és a folyosók kaptak elegáns, modern arculatot, majd ezt követően a közösségi terek és konferenciatermek újultak meg. A teljes beruházás költsége közel 3 milliárd Ft volt, amiből a napokban lezárult szakaszban az étterem, a 250 főt befogadó Star Auditorium valamint 2 vendégszoba szint felújítására mintegy 1 milliárd Ft-ot fordítottak. Az étterem tervezését ismét Sütő Kata belsőépítész álmodta meg. Minimalista, világos és a színek meghatározó elemei voltak a dizájnak.

Újjászületett a margitszigeti Platán Étterem - 2. kép

Természetesen nem csak külsőleg újult meg az étterem, hanem a konyha is. A korábbiaktól eltérően a Platán étteremben vizuális élményt nyújtó látványkonyha is kialakításra került, így a vendégek akár néhány szakmai fogást is elleshetnek a tapasztalt séfektől. A gyógyszálloda egészségtudatos szemléletének megfelelően az étterem korszerű, hozzáadott cukor nélküli és csökkentett zsiradék tartalmú alapanyagokkal készülő ételekből bőséges kínálatot nyújt.

Újjászületett a margitszigeti Platán Étterem - 3. kép


Újjászületett a margitszigeti Platán Étterem - 4. kép

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!