Újabb startup vállalkozásokat segít a Telenor

Brauny , 2017. szeptember 29.
Mintegy 110 fiatal magyar startup vállalkozás versengett idén azért, hogy bekerülhessen a Telenor Accelerate programba, de végül csak háromnak sikerült a győzelem, akik igencsak hasznos fejlesztésekkel tehetik gazdaggá a társadalmat.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A Telenor döntése szerint így támogatást érdemel részükről a Family Finances alkalmazás, ami egy gyermekeknek szánt virtuális pénztárcaként segíti azt, hogy a kicsik jobban bánhassanak a pénzzel.

Szintén a továbbjutók közé került a BeeTheBest, egy online pedagógiai rendszer, amely képes szintekre osztani a tananyagot, és a sikeres teljesítést nem jegyekkel, hanem pontokkal és virtuális jelvényekkel jutalmazza.

A harmadik startup fejlesztése a Vimage lett, aminek a lényege, hogy segítségével bármilyen okostelefonon lehetőségünk nyíljon egyszerűen cinemagráfokat, azaz mozgó képrészleteket is tartalmazó állóképet készíteni.

Büszke vagyok arra, hogy a tavalyi első program után idén is ilyen sok startup vállalkozás jelentkezett a felhívásra. Kíváncsian várom, hogy a közös gyorsítást követően milyen pályát futnak be ezek a kiemelkedően tehetséges csapatok. Komoly innovációs erő van a fiatal magyar startupokban, mi is sokat tanulhatunk tőlük. Az általuk fejlesztett digitális megoldások hozzájárulhatnak ahhoz, hogy Magyarország minél gyorsabban a digitális fejlődés élvonalába kerüljön - mondta Alexandra Reich, a Telenor Magyarország vezérigazgatója a Telenor Accelerate nyerteseinek kihirdetésekor.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!