13 °C
kevés felhő
2024. április 19., péntek
Emma

Újabb selfie-őrület: Fotózd a popsid!

2014. május 02.
3.5071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Az utóbbi hetekben, illetve hónapokban újabb, ma már nem csak a sztárvilágban létező őrület ütötte a fejét selfie néven.

Noha a selfie korábban is létezett, csak nem tudtuk, hogy így hívják, hiszen számtalan ember fotózta le magát közelről és töltötte fel a képet a világhálóra, de a sztárok ebből is egy új divatot csináltak.

Ez azonban még nem minden, az elmúlt napokban ugyanis egy új trend bontakozott ki a témában, a selfie mellett ugyanis megjelent a belfie, ami nem más, minthogy arcunk helyett popsinkat fotózzuk le és töltjük fel az internetre.

Hogy ez az új divatirányzat mennyire lesz hosszú életű és népszerű, azt nem tudjuk, de akárcsak a selfie-t, úgy ezt is hírességek indították útjára, így Kim Kardashian, Rihanna és Kesha voltak az elsők, akik saját fenekükről posztoltak képeket a világhálóra.

Azóta már számtalan egyéb híresség mutatta meg ilyen formában formás és kevésbé formás hátsó felét, amit természetesen azóta a rajongók is átvettek, így egyre több trendkedvelő rajongó is csatlakozott már az őrülethez. Ti is készítetek majd saját belfie-t?