Újabb nagysikerű magyar sorozat az HBO-n

Mariann , 2015. szeptember 26.
Novemberben érkezik az HBO legújabb saját gyártású magyar sorozata, az Aranyélet, melyhez néhány drámai plakát és egy werk videó is készült, melyből kiderül, kik is fognak szerepelni a sorozatban. Az Aranyélet már most biztos siker lesz hazánkban.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Az Aranyélet története egy látszólag jómódú családról szól, Miklósiékról, akik szinte tökéletesnek mondható életet élnek, miközben a háttérben kisebb-nagyobb bűncselekményekből tartják fenn az irigylésre méltó életszínvonalukat. Egyszer csak úgy dönt a családfő, hogy jó útra térnek. Ekkor kezdődnek a problémák a családban. Krimi elemek, társadalomkritika, családi dráma - ezek mind láthatóak lesznek a sorozatban.

A főbb szerepekben Thuróczy Szabolcs, Ónodi Eszter, Döbrösi Laura, Olasz Renátó és Anger Zsolt lesz látható. A sorozat november 8-án debütál az HBO és az HBO Go oldalán.Neked fogalmad sincs, hogy én mit csinálok azért, hogy nektek aranyéletetek legyen!

Neked fogalmad sincs, hogy én mit csinálok azért, hogy nektek aranyéletetek legyen!Az egy másik világ volt. Abban úgy kellett élni, most meg így lehet.

Az egy másik világ volt. Abban úgy kellett élni, most meg így lehet.Könyörögjek nektek tíz- meg húsz rongyokért, miközben ti két kézzel szórjátok a pénzt?

Könyörögjek nektek tíz- meg húsz rongyokért, miközben ti két kézzel szórjátok a pénzt?Lövésetek sincs róla, hogy mi kell nekünk! Csak a saját önző meccseiteken pörögtök, és közben le se szarjátok, hogy mi van velünk!

Lövésetek sincs róla, hogy mi kell nekünk! Csak a saját önző meccseiteken pörögtök, és közben le se szarjátok, hogy mi van velünk!


 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!

kpal • Nagymester #4 • 3 éve, 5 hónapja és 27 napja

Szomszédok óta nem volt magyar sorozat ami tetszene . Ezt is kipróbálom .

rDAVE • Megszállott #3 • 3 éve, 6 hónapja

A magyar filmekkel nincs gondom, találok nekem tetszőt, de sorozat még nem akadt. Ez ígéretes, mindenképp ránézek majd.

mokus84 • Überbrutál #2 • 3 éve, 6 hónapja

Kíváncsi leszek erre a sorozatra.

leoni • Messiás #1 • 3 éve, 6 hónapja

huuu erre nagyon kíváncsi leszek