3 °C
szórványos felhőzet
2024. március 19., kedd
József, Bánk

Újabb kávézót nyitott a Starbucks Magyarország

2018. december 14.
14.7931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
December elején nyitotta meg 24-dik magyarországi kávézóját a Starbucks a Király utcában, egy ikonikus belvárosi épületben, ahol századfordulós kávéházi hangulatot felidéző kiállítás is látható, amelynek képeit a Fortepan válogatta össze.

December 4-én nyitotta meg kapuit a Starbucks Gozsdu, mely egy 350 négyzetméter alapterületű kávézó, ahol a már megszokott hangulatot idéző natúr, kávébarna és olajzöld színekkel, kényelmes bútorokkal és természetesen egy hatalmas pulttal várják a betérő vendégeket.

Az új kávézóban a személyre szabható kávékülönlegességek mellett érdemes megkóstolni a süteményeket és a helyben készített friss szendvicseket is. Az évszakhoz igazodva friss salátát, gyümölcssalátát és gyümölcsleveket is kínál az üzlet. Az otthonra megvásárolható kávék közül négy kedvenc már kapszulás kiszerelésben is elérhető.

Újabb kávézót nyitott a Starbucks Magyarország - 2. kép

A már megszokott minőségben várják a kávé szerelmeseit az új üzletben, ahol 17 munkatárs, köztük 4 kávémester igyekszik kiszolgálni a vendégeket. A csapat tagjai a Starbucks saját barista képzésén vesznek részt, hogy a már jól megszokott színvonalat képviselhessék az új helyszínen is.