14 °C
közepes eső
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Újabb 9 iskola csatlakozott a Hipersuli programhoz

2017. április 29.
9.1411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
A Telenor bejelentette, hogy elképesztően nagy az érdeklődés az általuk megálmodott digitális oktatásra, amit mi sem bizonyít jobban más, minthogy a napokban 9 újabb iskola csatlakozott a Hipersuli programhoz, amivel az országban már négyezer tanuló élvezheti a korszerű oktatás előnyeit.

A Telenor Hipersuli még tavaly decemberben indította el a Hipersulit, amivel a cél az volt, hogy az ország különböző részein lévő intézmények és pedagógusok megismertethessék tanulóikkal a digitális oktatás előnyeit, miközben a tanárok tapasztalatokat cserélhetnek egymással, a gyerekek pedig nagyobb örömmel vethetik bele magukat a tananyag megismerésébe.

A Hipersuli program célja, hogy a rendelkezésünkre álló korszerű technológiát és tudást az oktatás digitalizációjának szolgálatába állítsuk.

Fontos törekvésünk az is, hogy a Hipersuli révén egy olyan közösséget építsünk, amelyben az iskolák, pedagógusok és az oktatás más szereplői aktívan megoszthatják egymással digitális ismereteiket és tapasztalataikat, és ezzel az egész társadalom ügyét szolgálhatják. Büszkék vagyunk rá, hogy egyre több iskolát üdvözölhetünk ebben a közösségben. - mondta Kutas István, a Telenor Magyország vállalati kommunikációs igazgatója.
A Hipersuli program célja, hogy a rendelkezésünkre álló korszerű technológiát és tudást az oktatás digitalizációjának szolgálatába állítsuk.'>