13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Új élményközpont nyílt Budapest szívében

2018. június 02.
7.9411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Június 1-jén nyitotta meg kapuit az Andrássy Élményközpont a patinás Párisi Nagy Áruházban, ahol időről-időre a világban szerte nagy érdeklődést keltő tudományos, ismeretterjesztő, szórakoztató, interaktív kiállítások láthatóak majd.

Elsőként a Future Park című interaktív kiállítás látható, mely a gyerekek kedvence lesz idén nyáron.

A jövőben 3-6 hónapig tartó kiállítások váltják majd egymást az új élményközpontban, amint tegnap óta már birtokba is vehettek a gyerekek, ugyanis megnyílt a Future Park című különleges high-tech kiállítás, mely négy hónapig lesz látogatható. A kiállítás célja a közös alkotás lehetőségének megteremtése, melynek megtapasztalásával az emberek kreatívabbá válnak a mindennapi életben is. A kiállítás során olyan különleges, kreatív és izgalmas játékokat próbálhatnak ki a gyerekek (és a felnőttek is), melyek fejlesztik a problémamegoldó képességet, a térérzéket, a kreativitást és az önállóságot is.

Új élményközpont nyílt Budapest szívében - 2. kép


Az egyik legérdekesebb játék, a "rajzok életre kelnek 1.", mely során a látogatók által papírra rajzolt és színezett állatok életre kelnek egy hatalmas 3D-s alkotásban. A papírállatok érintéssel megelevenednek és kommunikálni kezdenek egymással.

Új élményközpont nyílt Budapest szívében - 3. kép


Családi belépőjegy már 7.900 forinttól érhető el, mellyel 8 darab érdekes és élménydús játékkal játszhatnak a gyerekek és a felnőttek is, két szinten.