18 °C
borús égbolt
2024. március 29., péntek
Auguszta

Tudod mennyibe kerül a világ legdrágább papírzsebkendője?

2014. március 10.
2.0561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Elképesztő hírek láttak napvilágot a japán Daishowa First háza tájáról, a világszerte ismert és elismert keleti papírgyártó vállalat ugyanis bejelentette, hogy megalkották a világ legdrágább, kereskedelmi forgalomba is kerülő papírzsebkendőjét.

Hogy mennyit kell áldoznunk azért, hogy a világ legdrágább papírzsepijébe fújjuk az orrunkat? A mai naptól megvásárolható termék a gyártó szerint több mint 20 ezer forintnak megfelelő összegbe kerül, és elsődlegesen természetesen a luxust kedvelő embereknek készült.

A világ legdrágább papírzsebkendője egyébiránt egy dobozos csomagolásban kap helyet, amibe 288 darab, eltérő színekkel ellátott zsebkendőt pakol a gyártó, és érdekessége, hogy egyáltalán nincs érdekessége, ha csak az nem, hogy a cég a világ legpuhább papírjából készítette el a terméket.

A végeredményt egyébiránt a Juunihitoe névre keresztelte el a gyártó, és rendkívül díszes, mondhatni mesés csomagolást kapott, ám arról egyelőre még a gyártó sem nyilatkozott, hogy mekkora a kereslet iránta.