20 °C
borús égbolt
2024. március 29., péntek
Auguszta

Tragikus: Kéz a kézben lettek öngyilkosok a szerelmes tinik

2014. augusztus 21.
3.3501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
A szerelem néha egészen őrült dolgokat is képes kihozni az emberekből, főként a fiatalokból, amit mi sem bizonyít jobban, mint egy fiatal szerelmes pár esete, akik kéz a kézben követtek el öngyilkosságot azért, hogy örökre együtt maradhassanak.

A tragédia Nagy-Britanniában történt.

A 15 éves Charleigh Disbrey és a 18 esztendős Mert Karaoglan alig egy hónapja jártak együtt, mindketten először voltak szerelmesek, azonban szüleik nem nézték jó szemmel kapcsolatukat azért, mert a fiú nem angol, hanem török származású volt.

A kulturális különbségek miatt a lány családja minden erejével meg akarta akadályozni, hogy a gyerekek együtt járjanak, ám ez csak olyan érzelmeket váltott ki a fiatalokból, amivel tragikus lépésre szánták el magukat: kéz a kézben vetették magukat egy száguldó vonat elé, aminek következtében a helyszínen életüket vesztették.

A tinédzserek egy videóüzenetben búcsúztak el szeretteiktől, amelyben elmondták, hogy azért döntöttek a halál mellett, mert amennyiben az életben nem lehetnek egy pár, akkor legalább az öröklétben hadd lehessenek egymáséi.

Tragikus: Kéz a kézben lettek öngyilkosok a szerelmes tinik - 2. kép