7 °C
tiszta égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Total Dance a STRANDon is

2018. július 12.
1.5491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A VOLT fesztivál után a STRAND fesztivált is elérte a retro láz, ugyanis augusztus 25-én, az esemény zárónapján színpadra lépnek a '90-es évek ikonikus előadói és felcsendülnek a legnagyobb külföldi és hazai buli slágerek.

Ismét Zamárdiban rendezik meg a STRAND fesztivált, melynek zárónapján fellép majd a Snap! és DJ Sash! is, hazai fronton pedig érkezik majd a Kozmix, a V-tech, a Hip Hop Boyz az UFO és Mr Rick.

És ha ez mind nem lenne elég, akkor a Total Dance után az állandó teltházas bulikat produkáló DJ páros, a NECC Party érkezik a színpadra, és megidézi tini korunk legjobb házibulijainak hangulatát.

A fesztivál augusztus 22-25. között kerül megrendezésre, melyen fellép majd a 30 Seconds to Mars, Robin Schulz és még sokan másik. A hazai kedvencek közül pedig színpadon láthatjuk majd: többek között Ákost, a Tankcsapdát, a Halott Pénzt, a Quimbyt, a Wellhellot és a Punnany Massifot is.

Ismét Zamárdiban rendezik meg a STRAND fesztivált, melynek zárónapján fellép majd a Snap! és DJ Sash! is, hazai fronton pedig érkezik majd a Kozmix, a V-tech, a Hip Hop Boyz az UFO és Mr Rick.'>