Több tízezer amerikai egyszerűen le akarja lőni az Irma hurrikánt

Brauny , 2017. szeptember 11.
Úgy tűnik, hogy az amerikaiak még a legszörnyűbb katasztrófahelyzetekben sem fogynak ki az őrült ötletekből, Ryan Edward, egy mindössze 22 éves fiú ugyanis a Facebookon egy olyan eseményt hirdetett meg, amelynek a lényege az volt, hogy lelőjék az Irma hurrikánt.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Az esemény a Lőjük le Irmát, a hurrikánt! név alatt indult el, és a mintegy 50 ezer érdeklődő mellett több mint 25 ezren jelezték azt, hogy csatlakoznak Ryan ötletéhez, vagyis ha eléri őket a hurrikán, akkor kiállnak egy fegyverrel és egyszerűen belelőnek a felhők közepébe.

Több tízezer amerikai egyszerűen le akarja lőni az Irma hurrikánt - 2. kép

Hogy ez megállíthatja Irmát? Bár ilyen egyszerű lenne a dolog, de sajnálatos módon nem az, sőt mi több, a Yahoo-n keresztül egy seriff arra figyelmeztette az embereket, hogy eszükbe se jusson ilyen butaságot csinálni, mert egyrészt hatástalan, másrészt a kilőtt golyókat a nagy szél eltérítheti, ártatlan emberi áldozatokat okozva ezzel.

Több tízezer amerikai egyszerűen le akarja lőni az Irma hurrikánt - 3. kép

A BBC magazin munkatársai egyébiránt felkeresték az eseményt létrehozó fiút, aki elmondta, hogy csak merő szórakozásból és unalomból hozta létre az eseményt, de nem gondolta volna, hogy ennyi követője akad.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!