Teljes a Balaton Sound programja

Mariann , 2017. május 16.
Az újonnan bejelentett nevekkel immár teljesnek mondható a Sound idei programja. Közel 20 helyszínen, több mint 300 fellépő fog megfordulni az 5 nap alatt, köztük mintegy 100 nemzetközi sztár és hét olyan DJ, akik a világ top 20-as élbolyában vannak.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Az új nevek között találjuk az amerikai Cheat Codes triót, akik pár év alatt lettek az EDM-dancehall vonal új reménységei. A techno irányt erősíti a legendás Joseph Capriati, a house ütemeket Hot Since 82 hozza el, az olasz Flavio Folco pedig a hip-hop, breakbeat, soul és funk stílusokat vegyíti. Érkezik még Hypoxia, Redpill, DJ Guv, Turno, Murdock és Disaszt is.

Látványvilágban is újít a fesztivál, ugyanis a Szigeten is nagy sikert arató utcaszínházak ezúttal a Balaton-parti közönséget is elkápráztatják műsoraikkal. A német Oakleaf Stelzenkunst gólyalábas utcaszínházi társulat két műsorral is jön, a francia Compagnie Plan?te Vapeur társulat Aquatica című produkciójával a víz alatti világ csodálatos hangulatát varázsolja a fesztivál területére.

Idén ismét lesz Party Boat, azaz ismét bulizhatnak a fesztiválozók a Balaton vizén. A hajón olyan sztárok fogják pörgetni a lemezeket, mint Max Cooper, Jan Blomqvist, Eelke Kleijn, Sasha vagy az Art Department. A jegyekkel érdemes sietni, hiszen tavaly is hamar teltházas lett a bulihajó.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!