7 °C
tiszta égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Te tudatosan használod az internetet? Most kiderítheted!

2018. február 07.
3.1161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#A Biztonságos Internet Napja alkalmából a Telenor egy különleges nethasználati öntesztet készített annak érdekében, hogy kitöltésével bárki megbizonyosodhasson arról, hogy mennyire tudatosan és biztonságosan használja a mindennapokban a világhálót.

Az online kérdőívet IDE KATTINTVA bárki kitöltheti, főszerepben teljesen valós élethelyzetekre utaló kérdésekkel az adatbiztonságról, az internetes zaklatásról vagy éppen az internetes lábnyomokról.

A kérdőív alig pár perc alatt kitölthető, és a Telenor célja nem más vele, minthogy ezzel felmérje, hogy ügyfeleik és a közösségi médiás követőik mennyire tudatosan használják az internetet, lévén céljuk az, hogy a jövőben a modern technológiák által minden eddiginél jobban tudatosítsák az emberekkel a biztonságos internetezés fontosságát.

Ehhez korábban a vállalat már önkéntesek révén több mint 4 ezer diákot világosított fel a témában, ezt a harcot pedig a jövőben is folytatják, így a szolgáltató bejelentette, hogy szeretne együttműködni a Child Helpline International nevű gyermeksegély-szolgálattal annak érdekében, hogy segélyvonalakat indítsanak a gyermekek online biztonságához kapcsolódóan.