Te tartanál hangyát az órádban? Pedig már megteheted!

Brauny , 2015. március 27.
Hihetetlen találmánnyal sokkolta a világot egy amerikai cég, akik olyan karórát dobtak piacra nemrégiben, ami csak a formáját tekintve hasonlítható ehhez a szerkezethez, hiszen mindent mutat, csak éppen az időt nem.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A különleges kiegészítőben ugyanis óramű helyett egy komplett hangyafarm kapott helyet, aminek köszönhetően a nap 24 órájában nyomon követhetjük, hogy mit csinál a kis szerkezeten belül raktározott 3-4 icipici hangya.

Az órához alapvető tartozékként járnak a hangyák és egy kevéske homok is, az állatokat pedig havonta legfeljebb 1-2 alkalommal kell megetetni egy kevés folyékony cukorral, és amennyiben jól bánunk velük, akár fél évig is élhetnek a szerkezetben, de abszurdum, hogy a gyártó a vásárlástól számított egy éven át minden hónapban küld egy csomag hangyát a tulajdonosoknak az utánpótlás érdekében.

Az őrült szerkezet ellen már most felszólalt több állatvédő egyesület is, hiszen bár az emberek hajlamosak csak az emlősállatokat védelmükbe venni, azonban a hangya is egy élőlény, ez a fajta tárolása pedig állatkínzásnak minősíthető.

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!

csillucs • Nagymester #2 • 4 éve, 14 napja

De baromság. Biztos nem tennék a karomra ilyet.

Enci • Überbrutál #1 • 4 éve, 14 napja

Istenem, ebben mi a jó?!