9 °C
borús égbolt
2024. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

Te látsz valami furcsát ezen a lányon, akit a ruhája miatt hazaküldtek az iskolából?

2017. május 25.
11.4311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Hatalmas botrány robbant ki az észak-karolinai Hickory Ridge Gimnáziumban, ahol a Daily Dot beszámolója szerint egy olyan vaskalapos igazgatónő irányítja a dolgokat, aki kénye kedve szerint függesztheti fel és küldheti haza a diákokat csak úgy.



Történetünk főhőse egy valódi nevét nem, de arcát már felvállaló lány, aki azon túl, hogy kitűnő tanuló, nemrégiben csúnyán kihúzta a gyufát Michelle Cline-nál, az iskola igazgatójánál, aki az ebédlőben szúrta ki a lányt, akinek az volt a bűne, hogy kilógott a válla a ruhájából.

Te látsz valami furcsát ezen a lányon, akit a ruhája miatt hazaküldtek az iskolából? - 2. kép

Az igazgatónő azonnal behívatta magához az irodába, de a lány nem engedelmeskedett, mert először fel akarta hívni édesanyját, akit mivel nem ért el, ezért az igazgatónő drasztikus módszerekhez folyamodott: hívta az iskola-rendőrséget, és két hétre felfüggesztette a lányt, aki történetével most körbeturnézta a legtöbb bulvármagazint, egy fotót is mellékelve iskolai szereléséről.

A lány szerint elképesztő ami történt, de leginkább az bántja, hogy a felfüggesztés miatt könnyen lehet, hogy most megvonják tőle az egyetemi ösztöndíjat, amit kiváló tanulmányi eredménye miatt több intézmény is felajánlott neki.