9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Szörnyű: kitették az erdőben az 5 éves kisfiút, hogy így leckéztessék meg, amiért bepisilt

2018. szeptember 18.
4.0141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Bíróság előtt kell felelnie tettéért annak a Minnesota államban élő párnak, akik különös módját választották a nevelésnek, lévén úgy akarták megleckéztetni 5 éves kisfiúkat, hogy gyakorlatilag kitették őt egy erdő mellett, mert korábban bepisilt.

A 42 éves Lynda Michel és a 32 éves Gregory Wilson bár közösen "nevelik" a gyermeket, azonban Lynda csak a mostohaanyja, de így is szorgalmazta az ötletet, hogy kitegyék a kisfiút az esőben, egy elhagyatott erdő mellett, miután az újra bepisilt az autóban.

Az eset még augusztus végén történt, a fiút pedig egy autós találta meg, aki rögtön riasztotta a rendőröket, azonban a kicsi nem tudta megmondani, hogy mi történt, csak azt, hogy büntetésből tették ki az erdő szélén, ahol az eső is teljesen eláztatta őt.

A pár szerint bár valóban kitették a kisfiút, de amint elhajtottak, pár perc múlva vissza is indultak érte, csakhogy a gyerek akkor már nem volt ott.

A rendőrség nyomozást indított az ügyben, aminek során kiderült, hogy az apa folyamatosan verni szokta gyermekét, így nem kizárt, hogy soha többé nem találkozik már fiával, legfeljebb felügyelet mellett.