7 °C
enyhe eső
2024. április 16., kedd
Csongor

Színész tesók, akik mindketten ugyanabban a szakmában dolgoznak

2017. november 19.
25.3721
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
A filmipar tele van olyan sztárokkal, akikről sokan nem is tudják, hogy van egy testvérük, aki ráadásul egyáltalán nem polgári állást űz, hanem ugyanúgy színész, csak éppen nem olyan sikeres a szakmájában. Mivel elég sok ilyen híresség él a világon, és mivel egészen izgalmas a téma, úgy határoztunk, hogy összegyűjtünk nektek néhányat a leghíresebb színész tesók közül. Lássuk!


1. Julia Roberts és Eric Roberts

Julia Roberts nevét vélhetően még az is ismeri, aki egyébként ki nem állhatja a mozifilmeket, hiszen a jellegzetes szájáról ismert színésznő rengeteg klasszikus alakítást tudhat maga mögött, elég csak a Micsoda nőre vagy a Sztárom a páromra gondolni. Kevesen tudják azonban, hogy Eric Roberts az ő testvére, egészen pontosan a bátyja, aki régebb óta van a szakmában, de csak kisebb szerepeket tudott megcsípni magának. Ezt leszámítva így is olyan filmekben láthattuk, mint A sötét lovag, a Kábelbarát vagy A feláldozhatók.

Színész tesók, akik mindketten ugyanabban a szakmában dolgoznak - 3. kép

2. Mark Wahlberg és Donnie Wahlberg


Bizony-bizony Mark Wahlberg és Donnie Wahlberg között sem csak névrokonság van, A harcos, A túlélő vagy a Boogie Nights híres színésze ugyanis Donnie Wahlberg öcsikéje. Bár Mark nagyobb szerepeket tudott megcsípni a múltban, azért Donnie sem panaszkodhat, hiszen olyan alkotásokban láthattuk őt, mint a Hatodik érzék, a Fűrész-sorozat vagy a Zsaruvér televíziós széria.

3. Ben Affleck és Casey Affleck

Fogadni mernénk, hogy te sem tudtad, hogy Ben Afflecknek van egy híres testvére, aki bár egyáltalán nem hasonlít rá, de rengeteg nagyobb filmben játszott már kisebb szerepeket. Ő Casey Affleck, aki olyan művekben tűnt fel, mint a Good Will Hunting, A régi város vagy a Csillagok között. Bár ez elég szerény felhozatal a bátyus alakításához képest, de azért nem panaszkodhat, sőt mi több, a Good Will Huntingban még sikerült együtt is szerepelniük.

Színész tesók, akik mindketten ugyanabban a szakmában dolgoznak - 2. kép

4. Jake Gyllenhaal és Maggie Gyllenhaal


Talán furcsa lehet, de Jake Gyllenhaal, az Éjjeli féreg, a Zodiákus, a Forráskód vagy a Donnie Darko ismert színésze sem egyedül van jelen a filmiparban a családjából, hiszen Maggie Gyllenhaal az ő nővére, aki ráadásul lassacskán már ismertebb lesz, mint öcsikéje. A Donnie Darkóban például még együtt szerepeltek, de azóta olyan filmekben láthattuk viszont a nővért, mint A sötét lovag - ő alakította Rachelt -, vagy Az elnök végveszélyben, ahol Finnerty szerepét kapta meg.

5. Macaulay Culkin és Kieran Culkin

Macaulay Culkinról még mindig mindenkinek a Reszkessetek betörők mozifilm Kevinje ugrik be, de azt nem tudják róla, hogy van egy testvére is, Kieran Culkin, aki 2 évvel fiatalabb nála, és szintén benne volt a kultikus filmben, méghozzá Fuller szerepében, de már felnőttként a Scott Pilgrim a világ ellenben is szerepelt. Sőt, Culkin család harmadik fiúgyermeke, Rory is színésznek állt, de a legkisebb fiú tényleg csak kisebb szerepeket kapott eddig, legnagyobb alakítását a Jelekben nyújtotta, ahol Morgan Hess bőrébe bújhatott.
3 hozzászólás

moni1294

6 éve, 11 hónapja és 14 napja

Hát sok a tehetséges testvér ebben a szakmában.

válasz erre

leoni

6 éve, 11 hónapja és 15 napja

Culkin már nem igazán színész.

válasz erre

Edit90

6 éve, 11 hónapja és 15 napja

Milyen fura, hogy nem szoktak a tesók egy filmben szerepelni, de mindketten sikeresek.

válasz erre