13 °C
enyhe eső
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Szerezz be 250 mesét ingyen ezen a hétvégén!

2018. április 20.
8.2621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Három éves születésnapja alkalmából a BOOKR Kids most hétvégén 250 interaktív mesét kínál ingyen azok számára, akik letöltik az alkalmazást tabletjükre vagy okostelefonjukra.



A fiatal cég számára fontos, hogy a digitális világban felnövő gyerekeknek az okostelefon és a tablet használata mellett az irodalom is életük természetes részévé váljon. Manapság egy gyerek heti 18 órát tölt valamilyen képernyő előtt, ami azt jelenti, hogy naponta körülbelül 2,5 órát. A BOOKR Kids ezt az időt szeretné megtölteni érdekes és értékes tartalommal. Mesékkel, történetekkel, versekkel, mondákkal.

Az applikáció mesetárában jelenleg 250 db olyan klasszikus és modern interaktív történet van, melyek keverékei a digitális könyveknek és képességfejlesztő játékoknak. Ráadásul a történeteket ismert színészek hangjai keltik életre, ezáltal hangoskönyvként is élvezhetőek a mesék. A 25. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál hétvégéjén, április 19. és 22. között, csütörtök reggeltől vasárnap éjjelig ingyenesen élvezhető a Mesetár mind a 250 meséje!

Az applikáció letölthető az App Store-ból és a Google Play-ből is.