9 °C
borús égbolt
2024. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

Szeretet.éhség - adventi adománygyűjtő akció

2013. december 03.
2.2581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Idén a Tesco negyedik alkalommal támogatja a Magyar Ökomenikus Segélyszervezet szeretet.éhség elnevezésű adventi adománygyűjtő kampányát, mégpedig egy videó segítségével.

A Rákóczi Ferenccel forgatott kisfilmet december 2-től december 15-ig lehet megosztani a Tesco Facebook oldalán, ezzel támogatva a nélkülöző családokat.

Neked csak egy megosztás, nekik adomány. Minél többen osztják meg a videót, annál többet tudnak segíteni a rászorulóknak, ugyanis minden 500 megosztás után 500 ezer forinttal támogatja a szeretet.éhség kampányt a Tesco.

Iglódi-Csató Judit, a Tesco vállalati kapcsolatok és marketing igazgatója elmondta:

Hiszünk benne, hogy a legkisebb dolgok teszik szebbé a karácsonyt. Most pedig egy kattintással bárki hozzájárulhat ahhoz, hogy a nélkülöző, nehéz körülmények között élő családoknak is nyugodtabban és boldogabban teljen az ünnep. Nekünk egy kattintás, nekik viszont óriási segítség.

Mindemellett november 19-től december 31-ig vásárolhatunk 250 forintos kuponokat az áruházlánc üzleteiben, így bárki támogathatja a családokat, hogy számukra is igazi ünnep legyen a Karácsony.
Tesco Facebook oldalán, ezzel támogatva a nélkülöző családokat.'>