13 °C
kevés felhő
2024. április 19., péntek
Emma

Szerencsés nap volt: Ingyen osztogatott pénzt a bankjegy-automata

2014. január 16.
2.0331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Igencsak szerencsés napja volt tegnap néhány Notthingham városában élő állampolgárnak, a Mirror magazin beszámolója szerint ugyanis egy meghibásodásnak köszönhetően a város egyik bankjegyautomatája szó szerint ingyen szórta a pénzt a járókelőknek.

Mire a bank alkalmazottjai észrevették volna a számukra szerencsétlen, az emberek számára azonban szerencsés meghibásodást, már legalább 60 ember állt az utcán azért, hogy hozzájuthassanak némi extra bevételhez, de azt még az intézmény vezetői sem merték megsaccolni, hogy hányan juthattak hozzá így ingyen pénzhez.

Az eset egyébiránt a Lloyds Bank egyik bankfiókjánál történt, és az illetékesek szerint valószínűleg nem tudják majd visszakeresni azokat az ügyfeleket, akik a tranzakciót követően extra pénzhez jutottak hozzá az ATM-ből, az ugyanis olyannyira meghibásodott, hogy még az sem derült ki egyelőre, pontosan mekkora kár érte a pénzintézetet.

A Lloyds Bank sajtóközleménye szerint a gépet azóta kivonták a forgalomból, az esetet pedig a rendőrség bevonásával vizsgálják.