12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Szeptemberben is vár a Budapest Park

2015. szeptember 02.
2.1651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A legtöbb zenei fesztiválnak vége van, de a budapesti nyitott szórakozóhelyek még várják a bulizni vágyókat, hogy az utolsó meleg estéket is kihasználják.

Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye szeptemberben sem áll le, így több egyedülálló koncerttel és egy zárófesztivállal zárja az idei szezont.

Már a 300 ezredik látogatót is túllépte a Park az idei szezonban, sőt a szeptember 4-ei Kiscsillag koncertre várható a hely történetének egymilliomodik látogatója is, akit egy 2016-os egész szezonos bérlettel fogja megajándékozni a Park egyik dolgozója. Idén a Park színpadján fellép még Modestep egy erőteljes drum and bass DJ stet-tel, majd jön a Kiscsillag, a Quimby is.

A hónap első vasárnapján ismét jön a Pöttömkert, ahol a kicsiké lesz a főszerep. Megint lesz kézműves foglalkozás, gyerekjóga, kendo bemutató és még rengeteg mókás dolog.

Szeptember 10-én ismét teltházas koncertet fog adni a Wellhello, akik töretlen sikereket érnek el a hazai zenei világban. Majd szeptember 12-én érkezik hazánkba a 90-es évek egyik legnagyobb showmanje, DJ BoBo. A Repbulic 25 éves jubileumi koncertjét fogja tartani e hónap 19-én. Végül jön a Kapuzárási Piknik fesztivál, mely egy négy napon keresztül tartandó búcsúztató fesztivál lesz, rengeteg hazai fellépővel.