9 °C
tiszta égbolt
2024. április 26., péntek
Ervin

Szegény nénit leterelték a megszokott útról, és 10 perc helyett 8 órát autózott, úgy eltévedt

2017. május 17.
7.2621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
AlicE profilja, adatai
AlicE
#

kep1#Valerie Johnson egy 83 éves brit néni, aki bár gyűlöl a volán mögé ülni, de többek között rendszeres orvosi ellenőrzésre mindig autóval indul, hiszen nincs messze, otthonától alig 10 percnyi autókázásra van, amit az idős nő egy jól betanult, biztonságos úton közelít meg már évek óta.

Más utakon Valerie nem szokott közlekedni, azonban ennek ellenére sem esett kétségbe, amikor a minap egy baleset miatt leterelték erről a 10 kilométeres szakaszról, és felkerült az autópályára, ahol annyira eltévedt, hogy csak ment, ment és ment, amíg ki nem fogyott autójából a benzin.

Szegény Valerie ugyanis 500 kilométernyit autókázott, miközben halálra rémítette családját, hiszen 8 órán keresztül semmit sem tudtak a néniről, aki csak ment és ment, de nem találta a hazavezető utat.

Szerencsére az eset végül happy enddel végződött, hiszen miközben lánya jelentette a néni eltűnését a rendőrségen, egy házaspár nem sokkal később bejelentést tett a kocsiról, ami éppen a házuk előtt állt, benne a megszeppent idős nénivel, aki a kiérkező rendőröknek csak ennyit mondott cirka 300 mérfölddel a lakhelyétől: egy kicsit eltévedtem.