31 °Ckevés felhő
2020. augusztus 15., szombat • Mária

Stresszoldás homeopátiával

Brauny , 2013. december 22.
Felgyorsult világunk és fogyasztói társadalmunk a kor emberét egy őrült mókuskerékbe kényszeríti, egy olyan ördögi körbe, amelyből nincs, vagy csak nagyon nehezen lehet megtalálni a kiutat. Ez a kiút gyakran nem is megoldás a problémára, a legtöbbször inkább egy felületi kezelés, ami elviselhetővé teszi a megpróbáltatásokat, mindenekelőtt pedig a stresszt.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A stressz korunk egyik pestise, ami közvetett módon számtalan emberéletért felelős nap, mint nap, ezért fontos, hogy kezeljük ezt a mentális betegséget. Ha igazán hatásos segítséget és nem csak átmeneti megoldást várunk a problémára, akkor a legjobb segítséget a homeopátia jelenti. A módszernek ugyanis nincs mellékhatása, a gyógyszerekkel ellentétben nem okoz függőséget, mindemellett pedig teljesen természetes alapú is.

A homeopátiás készítmények a legtöbb esetben megfelelnek ezeknek a kritériumoknak, sőt, nem csak felnőtteken, hanem gyermekeken is alkalmazhatók, hiszen felgyorsult világunk miatt már nem csak a munkahelyen, hanem az iskolában, sőt, a legfrissebb kutatások szerint már az óvodában is komoly stresszhatás éri a kicsiket.

A homeopátiás szerek - egyéne válogatja, hogy kinek mi válik be és mi való a problémára - éppen ezért könnyed, gyors és természetes segítséget eredményeznek a fiatal korosztály számára, de a felnőttek esetében is pozitív a visszajelzés a stresszcsökkentés és a homeopátia közötti összefüggést tekintve. Ezeket a természetes alapanyagú szereket alkalmazva ugyanis előidézhetünk nyugodt alvást, tiszta öntudatot és magasabb szintű koncentrációs lehetőséget is, de az idegállapotot is képesek kontrollálni az efféle készítmények.

Így mielőtt bármilyen szintetikus szerrel kívánnánk túlesni a stresszes mindennapokon, próbáljunk ki valamilyen homeopátiás szert, a legtöbb kutatás ugyanis azt bizonyítja, hogy hatásosabbak a probléma leküzdésében, mint bármi más.
 
2 hozzászólás

csillucs • Nagymester #2 • 7 éve, 2 hónapja és 18 napja

Jó is a stresszoldásra a homeopátia én is tapasztaltam már

Gucci • Messiás #1 • 7 éve, 2 hónapja és 19 napja

néha nem ártana

ezek a cikkek is érdekelhetnek

Nincsenek még hasonló cikkek.