19 °Cborús égbolt
2020. augusztus 15., szombat • Mária

Stephenie Meyer hivatalos bejelentést tett: jön az új Alkonyat könyv

Szofi Kakuk , 2020. május 06.
Stephenie Meyer hivatalos bejelentést tett arról, hogy nemsokára érkezik majd a legújabb Alkonyat könyv. Az írónő a mindenki által kedvelt vámpírfiú szemszögéből meséli el a történet egészét.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Stephenie Meyer vámpíros szerelmi története, már 12 évvel ezelőtt is készen állt a megjelenésre. A könyv kiadásának a sikere után pedig, folyamatában jöttek az újabb filmek a történet vizuális kibontakoztatása érdekében. Milliók kedvence, Edward Cullen azonban, most ismét visszatér és a saját nézőpontja szerint vezeti végig az olvasót a könyv történésein.

Stephenie Meyer hivatalos bejelentést tett: jön az új Alkonyat könyv - 2. képA Midnight Sunt így, augusztus 4-én már a rajongók is megszerezhetik, a hazai rajongóknak pedig, nagyjából még fél évet kell majd várni a fordításra és a magyar kiadásra együttvéve. Az írónő a bejelentése során azt is elmondta, hogy sose gondolta volna, hogy egy ilyen helyzetben fogja kiadni majd ezt a kötetét, de úgy érzi, hogy a rajongóknak most igazán szüksége van egy kis elvonulásra és erre az utazásra az ő fantázia világa kiváló lehet.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!