13 °C
szórványos felhőzet
2024. március 29., péntek
Auguszta

Spanyol elegancia Budapesten

2014. április 19.
3.0151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Megnyitotta új budapesti üzletét a Massimo Dutti spanyol divatmárka.

A WestEnd legújabb üzletének megnyitóján a sajtó képviselői mellett Janicsák Veca, Balla Eszter, Epres Panni, Zsédenyi Adrienn és Czutor Zoltán is megjelent az eseményen. A sztárok miközben felfedezték az üzlet ruhadarabjait, addig meséltek öltözködési szokásaikról is.

A márka darabjai főleg kifinomult, de praktikus ruhákból áll, melyek között a fiatal és az idősebb korosztály is megtalálja a hozzá legjobban illő outfitteket.

Epres Panni

Epres Panni


A ruhák anyagjai kiváló minőséget képviselnek. A még mindig kirobbanó formában lévő Epres Panni elmesélte, milyen darabokat szeret felvenni a rohanó hétköznapokon:

A hétköznapokban inkább sportosan öltözködök, számomra nagyon fontos a kényelem, de az eleganciára is fokozottan figyelek. Ami a színeket illeti, mindig az évszak határozza meg, hogy éppen milyen árnyalatokat viselek. Magas sarkú cipőt, ha nem kötelező, akkor inkább nem veszek fel, mert modell alkatomnak köszönhetően általában így is kiemelkedek a tömegből.

Zsédenyi Adrienn énekesnő elárulta, hogy imádja a divatot, de nem csak magára gondol, ha vásárlásról van szó, hiszen párjának is sokszor vásárol különleges darabokat.

Zsédenyi Adrienn

Zsédenyi Adrienn


Ha a nyugati-téri bevásárlóközpontban jártok, akkor térjetek be a Massimo Dutti üzletébe is és válogassatok a szebbnél-szebb ruhák között.