2019. június 26., szerda • János, Pál

Sandra Bullock 45 milliós nézettséget hozott a Netflixnek

Szofi Kakuk , 2019. január 09.
2018 decemberében a Netflix egy újabb thriller/horror filmmel debütált, amelyben az egyik főszereplő Sandra Bullock, aki óriási nézettséget hozott a szolgáltatónak.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A Netflix szerint, közel 45 milliós nézettséggel számolhatnak a csatornánál a Madarak a dobozban című alkotásnál, ami egy közelítő érték, hiszen a Netflix nem éppen arról híres, hogy nézettségi adatokat közöljön. A mérési adatokat végző Nielsen cég is érdeklődve vizsgálta a Bird Box adatait, ami már az első héten bevonzotta nézők millióinak a figyelmét. A statisztikákat végző cég, csak az amerikai közönséget számlálta az eredmények felállításakor és nem vizsgálta a különböző elektronikus eszközökön letöltött részek összességét sem.

A Nielsen így, kb. 26 millió embert hozott ki eredményül, közel 50 ezer háztartást és 120 ezer médiafogyasztó adatait összevetve. Ez a szám persze, a tényleges fogyasztók fele lehet nagyjából. A Netflix legsikeresebb sorozata, a Stranger Things mellett, a Bird Box nagyon szorosan zárta a nyitóhetet, a nagyvárosi történet rejtélyei pedig, tovább fokozzák az izgalmakat várva a további sikereket.

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!