14 °C
közepes eső
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Romantikus filmek, az igazi őszi bekuckózáshoz

2021. szeptember 22.
79.9901
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Szofi Kakuk profilja, adatai
Szofi Kakuk
Az igazi esős őszi időjárás már megérkezett, amikor szinte nincs is jobb program annál, minthogy bekuckózunk a kanapéra vagy bebújunk a paplan alá és átpörgetjük a jó előre összerakott filmlistánkat. Erre a képzeletbeli listára most mi is szeretnék igazi csajos filmeket ajánlani, amikkel nem igazán lehet mellé lőni és többszöri megnézés után is élményt tudnak nyújtani. Így Halloween közelettével pedig egy boszorkányos filmet is a lista közé csempésztünk.


Notting Hill

A csendes, ám álmodozó lélekkel rendelkező William Thacker könykereskedőként tengeti a mindennapjait, amikor aztán egy nap betoppan Anna Scott, a híres amerikai színésznő. A szikra rögtön megjelenik mindkettejük részéről, ám a különböző világok végül elhessegetik a reményt, hogy valaha is mükődhetne a szerelmük. William és Anna ezután csatározásba kezdenek az érzéseikkel, ám győz az igaz szerelem.


Romantikus filmek, az igazi őszi bekuckózáshoz - 2. kép

Átkozott boszorkák

Sandra Bullock filmjei egyenként is bátran felkerülhetnének az őszi filmlistánkra, de az Átkozott boszorkák különösen, leginkább a Halloween közelsége miatt. Sally és Gillian különleges képességekkel megáldott családba születnek, ám a mágiával körbeszőtt családi élet mellett egy örökletes átok is ül minden nőtagon, akibe egy férfi tiszta szívvel beleszeret. A lázadó Gillian és a jó kislány Sally közösen igyekszenek megfejteni a rejtélyt, ami miatt nem találnak boldogságra.


Romantikus filmek, az igazi őszi bekuckózáshoz - 3. kép

Ilyen az élet

Katherine Heigl főszereplésével az Ilyen a formám című film egy igazi kuckózós film, ami az életszagú történetével a férfi szíveket is megsimogatja. A középpontban egy szerelmi szál van kialakulóban Holly és Eric között, akik között már az első alkalommal is lobbant a szikra, ám az első találkozójuk kudarcba fulladt. Később egy tragédia során szülői örömök elé néznek, végül pedig ez a próbatétel lesz az, ami végérvényesen eldönti, hogy mennyire is lehet tartós egy olyan kapcsolat, ahol nagyon különböző személyiségek találkoznak egymással.


Romantikus filmek, az igazi őszi bekuckózáshoz - 4. kép

Fogadom

Rachel McAdams és Channing Tatum tökéletesen megformálják a valós történeten alapuló szerelmesek küzdelmes életútját. A film középpontjában egy újdonsült házaspár áll, akik nagyon fiatalon találkoztak és tudatosan építeni kezdték a jövőjüket. A kapcsolatukat azonban próbára teszi egy végtelenül szomorú baleset, aminek következtében Paige elveszíti az emlékezetét és ezért 18 hónapnyi emléke vész el, így a Leoval való találkozására sem emlékszik. Leo végül mindent elkövet, hogy szerelme szívét ismét meghódíthassa. A valósághű, küzdelmekkel teli szerelmi történet mindenki számára megmutatja, hogy milyen az, amikor egy pár jóban és rosszban is kitart egymás mellett.

2 hozzászólás

monyó

2 éve, 8 hónapja és 20 napja

Notting Hillt nem is láttam még sosem.

válasz erre

Tekla

2 éve, 8 hónapja és 20 napja

Ilyen az élet nagy kedvenc. mosolygó smiley Na meg az átkozott boszorkák is. Megunhatatlan.

válasz erre