Ráköpött a pizzára a kifutófiú, akár 18 év börtönt is kaphat

Brauny , 2018. október 09.
Egy életre megtanulhatja a leckét az a Burak S. névre keresztelt, mindössze 18 éves török kifutófiú, aki néhány hónappal ezelőtt egy pizzériában kapott munkát, és úgy gondolta, hogy jó ötlet lehet rögtön az első hetekben olyan dolgot tennie, amitől kirúghatják.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Ennek megfelelően egy olyan szelfit készített magáról - és töltött is fel a világhálóra -, melyen éppen leköpi azt a pizzát, amit nem sokkal később házhoz szállított, hogy valaki jóízűen megegye, azonban nagy pechjére a megrendelő egyik rokona látta a dolgot.

Huseyin Alyuz unokaöccse ugyanis a biztonsági kamerán keresztül végignézte, ahogy a futár ráköp a pizzára, és rögtön szólt nagybátyjának, aki előbb a rendőrséget, majd a fiú főnökét is odahívatta, ezáltal nemcsak azonnal kirúgták, rendőrségi eljárás is indult ellene.

A legszörnyűbb az egészben azonban, hogy ha bűnösnek találják, a fiú akár 18 év börtönbüntetést is kaphat tettéért, lévén élelmiszer beszennyezése vagy mérgezése miatt akár 15 év, mások egészségének veszélyeztetése miatt pedig további 3 év lehet a maximálisan kiszabható büntetés.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!