11 °Cerős felhőzet
2021. április 17., szombat • Rudolf

Portréfotókkal hirdeti a természetes szépséget Trokán Nóra

Mariann , 2019. szeptember 22.
Megnyílt Trokán Nóra első okostelefonos fotókiállítása, melyet a Société Budapest-ben látható a nagyközönség szeptember 17-28 között, ahol az öregedésben rejlő természetes szépséget helyezi fókuszba a színésznő.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A Huawei és Trokán Nóra közös projektje az "Észrevétlen szépség" címet kapta, a célja pedig az volt, hogy hétköznapi emberekről készített fényképeken mutassa meg a természetességben és az öregedés jeleiben rejlő bájt. Nóra olyan 25 és 45 év közötti, hétköznapi emberekről készített portréfotókat, akik elfogadják saját öregedésüket és ezzel önmagukat. A színésznő már régóta mozog otthonosan a fotós szakmában is, így igazi kihívás volt számára okostelefonnal portré fotókat készítenie.

Portréfotókkal hirdeti a természetes szépséget Trokán Nóra - 2. kép

A portrékat nem retusálta a fotós, pontosan amiatt, hogy azt az arcukat mutassák meg az emberek, amilyenek valójában az életben is. A közösségi médiában látható szelfik, fotók legtöbbje nem az emberek valódi kinézetét mutatja, ezért a Huawei igyekszik felhívni a figyelmet eszközeik helyes használatára.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!