Piercinget tett újszülött lánya arcába egy amerikai nő, most az egész internet őt támadja

Brauny , 2017. július 11.
Alaposan sikerült felszítania a kedélyeket Enedina Vance-nek, egy Ohióban élő fiatal "anyukának", aki úgy döntött, hogy pár hónapos kislányának nem fülbevalót lövet a fülébe, hanem egy piercinget rakat az arcába.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A nő saját Facebook oldalán hozta nyilvánosságra a kislányról készült fotót, amivel kapcsolatban elmondta, hogy szerinte nagyon tetszeni fog lányának, ha felnő, de ha nem, akkor sem érdekli őt ez, hiszen az ő lánya, és ő hozza helyette a döntéseket, amíg nagykorú nem lesz.

Vance posztját az eset óta több ezren osztották meg világszerte, és tonnányi hozzászólást is kapott, amelyek többsége negatívan vélekedik a nő felfogásáról, sőt rengetegen azzal is megfenyegették, hogy feljelentik a gyámügynél, mert a nő ezzel a kirohanásával és cselekedetével bizonyította: nem alkalmas az anyaságra.

A nő erre reagálva egy másik posztban jelezte, hogy a kép hamisítvány, nem lövetett piercinget pár hónapos kislánya arcába, csak fel szerette volna hívni a figyelmet a kettős mércére, hiszen míg például a körülmetélés normális dolog a gyerekeknél, addig a testékszer már nem.

Piercinget tett újszülött lánya arcába egy amerikai nő, most az egész internet őt támadja - 2. kép

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!