8 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Patkányt talált a levesében egy terhes nő, egy egész étteremhálózat mehet tönkre miatta

2018. szeptember 14.
11.7351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Sikerült csúnyán elintéznie magát a külföldön több helyen is ismert Xiabu Xiabu étteremhálózatnak, mely nem kizárt, hogy rövidesen bezárhatja a kapuit egy olyan incidens miatt, ami túlzás nélkül példátlan.

Történt ugyanis, hogy még szeptember 6-án egy család, élükön egy terhes kismamával ellátogatott az egyik kínai étterembe, hogy valami finomat egyenek, azonban a nő alig kanalazott párat a leveséből, egy főtt patkány bukkant elő belőle.

A család természetesen hatalmas botrányt csapott, amire az étterem egyik munkatársa a helyszínen állítólag úgy reagált, hogy az anyuka vetesse el a gyermekét, ha ennyire aggódik egy patkány miatt, mely teljesen kiverte náluk a biztosítékot, így megtették a szükséges feljelentést, aminek hatására az étterem már kártérítést ajánlott fel nekik.

Ezt azonban a család a röhejes összeg - alig 200 ezer forint - miatt nem fogadta el, így ragaszkodtak a hatósági eljáráshoz, aminek során bezáratták az éttermet, a vállalat értéke pedig 190 millió dollárral csökkent a tőzsdén, így nem kizárt, hogy hamarosan be is zárhatják majd a teljes hálózatot.


szeptember 13.