Patkányt talált a levesében egy terhes nő, egy egész étteremhálózat mehet tönkre miatta

Brauny , 2018. szeptember 14.
Sikerült csúnyán elintéznie magát a külföldön több helyen is ismert Xiabu Xiabu étteremhálózatnak, mely nem kizárt, hogy rövidesen bezárhatja a kapuit egy olyan incidens miatt, ami túlzás nélkül példátlan.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Történt ugyanis, hogy még szeptember 6-án egy család, élükön egy terhes kismamával ellátogatott az egyik kínai étterembe, hogy valami finomat egyenek, azonban a nő alig kanalazott párat a leveséből, egy főtt patkány bukkant elő belőle.

A család természetesen hatalmas botrányt csapott, amire az étterem egyik munkatársa a helyszínen állítólag úgy reagált, hogy az anyuka vetesse el a gyermekét, ha ennyire aggódik egy patkány miatt, mely teljesen kiverte náluk a biztosítékot, így megtették a szükséges feljelentést, aminek hatására az étterem már kártérítést ajánlott fel nekik.

Ezt azonban a család a röhejes összeg - alig 200 ezer forint - miatt nem fogadta el, így ragaszkodtak a hatósági eljáráshoz, aminek során bezáratták az éttermet, a vállalat értéke pedig 190 millió dollárral csökkent a tőzsdén, így nem kizárt, hogy hamarosan be is zárhatják majd a teljes hálózatot.


 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!