Páratlan biztonságot nyújtó biometrikus technológiával gyorsítja az ügyintézést a Telenor

Brauny , 2017. szeptember 07.
Újabb jelentős újdonságot vezet be a magyar piacra a Telenor, akik azzal szeretnék gyorsítani, valamint biztonságosabbá és környezettudatosabbá tenni az adminisztrációt, hogy biometrikus technológiát alkalmaznak hozzá.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Ennek részeként a magyar távközlési szolgáltatók között elsőként a Telenor is bevezeti üzleteiben a digitális aláírást, ami a legtöbb ilyen technológiával ellentétben már nemcsak az írás vonalát képes követni és mintázni, hanem annak sebességét, sőt az érintőpálca nyomásának erősségét és dőlésszögét is.

A Telenor üzleteiben ezzel a lépéssel a papír alapú ügyintézés megszűnik, és minden digitálisan történik majd, még az előfizetői szerződések aláírása is, ami azzal valósulhat meg ilyen nagy biztonsággal, mert az írást rögzítő táblagépek ilyen sok adatot képesek rögzíteni és figyelni minden személy kapcsán.

Csak a digitális aláírás megjelenésével a Telenor havi szinten 550 ezer, évente pedig több mint 6 millió A4-es oldalnyi papírral használ majd kevesebbet, ami egy esztendőben 33 tonnányi papír megspórolását jelenti, de csökken a tintapatronok és a gémkapcsok használatának mennyisége is.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!